Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

Sam v Singapurju nekako praznujem "prvo obletnico" sodelovanja v prvenstvu SLOracing F1. Začel sem lansko leto prav v Singapurju, končal Q na solidnem 11. mestu, na dirki pa neslavno končal na robniku v prvem zavoju ogrevalnega kroga!! Poln pričakovanj, veselja...na koncu pa nasedem na robnik in je to bilo to! Že na naslednji dirki (A1 Ring) na kvalifikacijah dosežem 4. čas in na dirki prve točke. PB te sezone je bilo 4. mesto na VN Brazilije. Letos imam, ob pomanjkanju časa za trening, veliko več težav kot lani. Na Q se nikakor ne približam časom, ki jih dosegam na treningih (in večinoma so zelo konkurenčni) na dirkah pa zaradi nekonstantnosti (posledica ne-treninga) izgubljam ogromno. Letos sem dosegel dve dobri 5. mesti in eno 4., kar je zame vsekakor dokaz, da ob dobrem treningu (in seveda setupu) tudi rezultat ne izostane.

Vsekakor morem pohvalit organizatorje prvenstva (vodičar, trost, maxl in ostali) za odlično izpeljana prvenstva in organizacijo. Stvar je res na visokem nivoju in le tako naprej. Pohvala pravtako vsem sodnikom za korektno presojo in vsekakor tudi ostre kazni, kar prvenstvo postavlja še na višji nivo. Problem pa vsekakor ostajajo (kot sem opazil tudi v monzi) prvi zavoji v prvih krogih dirk! Sam nisem v tem letu dni niti enkrat samkrat povzročil nesreče v prvem zavoju, za ceno mesta ali dva, raje grem previdno v zavoj, saj me za tem zavoju čaka še celotnih 40 ali več krogov dirkanja in uživanja. Iz lastnih izkušen vem, kako je, če treniraš ure in ure, nabiješ 600 in več krogov v 2 tednih, iščeš vsako desetinko, imaš dober občutek....potem pa je vsega konec po 10s....ves trud, čas in veselje gre po gobe, samo za to, ker je nekdo od zadaj nepremišljeno šel v T1! Tako, da dečki pamet v roke! [ok] Se vidimo v Singapurjo, začenem s treningi predvidoma naslednji teden. Če bo le mogoče, si bom za prvo obletnico vzel malce več časa za trening... Po letu dni bi že bil skrajni čas za kake stopničke! [champ]

• Upvote 3
  • Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Kazni VN Italije

Grega Bračič: Štart iz zadnjega mesta na naslednji dirki (povzročitev incidenta v prvem zavoju, izrivanje nasprotnika v 2. in 3. krogu dirke)

Nejc Janovljak: +25s h končnemu času v Monzi + opomin za pisanje (Povzročitev množične nesreče na štartu, pisanje med kvalifikacijami)

Mirko Novak: opomin za pisanje (pisanje med dirko)

Silvo Kunčič: opomin za pisanje (pisanje med dirko)

Matej Resman: +15s h končnemu času dirke v Monzi (povzročitev nesreče z Novakom)

Matej Groznik: 200 krogov treninga za dirko v Singapurju, dokazano s screenshotom v statistiki, sicer prepoved nastopa na dirki in +5 mest pribitka na naslednjih Q (oviral Janovljaka na kvalifikacijah).

Denis Bašelj: 200 krogov treninga za dirko v Singapurju, dokazano s screenshotom v statistiki, sicer prepoved nastopa na dirki (že opravil!).

Janko Glavač: +10s h končnemu času na dirki v Monzi (prevožena bela črta pri izhodu iz boksov).

Stanje opominov:

Anže Nose: 1

Vedran Kralj: 1

Denis Bašelj: 1

Andrej Mesarič: 1

Adrijan Rihter: 1

Mirko Novak: 2 (naslednji opomin je kazen)

Nejc Janovljak: 1

Silvo Kunčič: 1

Pozdravljeni!

Tukaj sem nov... zanima me kako, kaj naredit da bi tud jaz zacel dirkat z vami... kaksen nasvet... ker bol malo razumem kaj govorite oziroma kaj mislite s tem setupom... sicer rfactor igram ze 2/3 leta in bi rad videl kje sem... kako na treninig z vami kdaj so kvalifikacije, dirke... Hitrost interneta da ne bo stopalo...

LP

in

Hvala za odgovore!

Najprej rabiš mod, steze so objavljene na prvi strani tem o dirkah,.. Rabiš še ime serverja ali IP in geslo. Če imaš 1MBit< hitrost interneta je čisto dovolj.

Ime: SloF1

IP: 84.255.240.239

Geslo: sloracing

PRENOSI:

MOD SLORACING 2.0 (10.8.2011 dalje): PRENOS! (preberite navodila!)

Server je online 24/7, razen takrat ko je dirka formula masters.

• Upvote 1
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...