groznik 1 Napisano September 15, 2011 Share Napisano September 15, 2011 preden kaj napišem se opravičujem Kokl-u za incident v Q. opravičujem se tudi ostalim ki so me prehiteli za krog in se nism takoj odmaknil... Q: lahko bi bilo bilo bolše... vsaj 2 sekundi bi lahko izbolšal... ampak dobro 15. mesto R: štartal iz 16. mesta (nevem zakaj, ampak pustmo to ) štart soliden.. veliko izogibanja razbitinam... v 11 krogu v bokse zamenjat gume ker super soft niso bile za nikamor in sem jih zamenjal za soft.. in vozil tako skos do odpovedi bremz....( premejhna debelina diskov) Drugače pa čestitke zmagovalcu in ostalim. Link to post
sennas 1 040 Napisano September 15, 2011 Share Napisano September 15, 2011 radioactive12, zakaj te pa včeraj ni bilo? Si slučajno vtipkoval napačno geslo za na server, ker je na dan dirke drugačno, kar tudi piše pod obvestili. Link to post
groznik 1 Napisano September 15, 2011 Share Napisano September 15, 2011 v igri mi noče naložiti igre... vn me vrže ko začne lovdat progo... edit: sedaj dela... znova sem zlovdal.. Link to post
radioactive112 16 Napisano September 15, 2011 Share Napisano September 15, 2011 (urejeno) sennas, Amis mi je onemogočil prihod na dirko zaradi nekega izpada ki je trajal od 19:30 pa do 21:30 Uredil September 15, 2011 - sennas Razumem, bomo uredili v opravičljivo odsotnost. Link to post
Domzek 49 Napisano September 15, 2011 Share Napisano September 15, 2011 Groznik, 16. si štartal, ker smo se vsi za 1 mesto nazaj premaknili... Razlog je tičal v tem, da je Vedrana vrglo s serverja, osvojil pa je pole - position, zato so njega prestavili na 1. mesto, nas pa za 1 mesto nazaj :wink: 1 Link to post
Adri 622 Napisano September 15, 2011 Share Napisano September 15, 2011 Bašelj, Groznik in tudi Borak (ker si novinec) za vas velja, da za dirko v Singapurju naredite vsaj za 200 krogov treninga. Zakaj? Zato, ker konstantna vožnja z več krogi zaostanka in pogostimi vrtenji, ter sem ter tja kakšnim incidentom ne koristi nikomur. V vas vidimo potencial, ki pa ga ne boste dosegli brez treninga. S tem ne izgubite ničesar kvečjemu lahko samo vsi pridobimo. Kar boste izgubili je samo odtenek vašega prostega časa, katerega pa vam nebi smelo biti preveč žal, če seveda radi dirkate. Zato torej trenirajte, časa imate skoraj dva tedna kar je ogromno, zato prosim brez izgovorov, da ni bilo časa. Sporočili smo vam prav čas. Dan ali dva pred dirko boste posredovali dokazilo o opravljeni količini treninga. Če tega pogoja ne boste izpolnili vam bo nastop v Singapurju prepovedan, nadaljno dirkanje v sezoni pa močno pod vprašajem. Če komu kaj ni jasno me (nas) naj enostavno kontaktira. Sodniki smo sedaj vzeli stvari v svoje roke bolj strogo. Link to post
denis 38 Napisano September 15, 2011 Share Napisano September 15, 2011 Zmenjeno! Adri kako ti bom pa dokazuda sm naedu tok število krogov? Zdej pa trenerat Link to post
sennas 1 040 Napisano September 15, 2011 Share Napisano September 15, 2011 Za dokaz boste dali screenshot v player statistiki (pod vehicle/player).......se bomo še zmenili kako in kaj (to velja za vse novince) in tiste ki jih bomo sodniki določili. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 15, 2011 Avtor Share Napisano September 15, 2011 Trošt pa kje si najdu to grdo progo s temi grdimi rumenimi stvarmi v prvem in zadnjem delu proge? Link to post
denis 38 Napisano September 15, 2011 Share Napisano September 15, 2011 Pride kdo mal vozit? Link to post
radioactive112 16 Napisano September 15, 2011 Share Napisano September 15, 2011 Jaz pridem ja Link to post
gojzer 126 Napisano September 15, 2011 Share Napisano September 15, 2011 Lahko bi dodali update z Brunotovo čelado pri Lotus Renoultu [ok] Link to post
sennas 1 040 Napisano September 15, 2011 Share Napisano September 15, 2011 Če bi našli, mislim da je izvedljivo . Gregor, prepričan sem, da te rumeno ne bo motlo med dirko :wink: . Je pa res mal grdo, sam kaj hočemo, taka je bla proga lani . Link to post
Adri 622 Napisano September 15, 2011 Share Napisano September 15, 2011 Če veš kje ga dobiti kar na plano z njem. Sam sem že pred meseci zaprosil za template za ta mod, a ga kreatorji kot kaže nočejo poslati tako, da ti čelade nemorm izdelati. Link to post
radioactive112 16 Napisano September 15, 2011 Share Napisano September 15, 2011 Nevem ali je to setup ali pa je proga sam vedno ko pritisnem na gas se drikalnik zavrti edino če speljem v 3 pa tudi v ovinkih je kot da sem na ledu Link to post
Recommended Posts