Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

preden kaj napišem se opravičujem Kokl-u za incident v Q. opravičujem se tudi ostalim ki so me prehiteli za krog in se nism takoj odmaknil...

Q: lahko bi bilo bilo bolše... vsaj 2 sekundi bi lahko izbolšal... ampak dobro 15. mesto

R: štartal iz 16. mesta (nevem zakaj, ampak pustmo to ) štart soliden.. veliko izogibanja razbitinam... v 11 krogu v bokse zamenjat gume ker super soft niso bile za nikamor in sem jih zamenjal za soft.. in vozil tako skos do odpovedi bremz....( premejhna debelina diskov)

Drugače pa čestitke zmagovalcu in ostalim.

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Groznik, 16. si štartal, ker smo se vsi za 1 mesto nazaj premaknili... Razlog je tičal v tem, da je Vedrana vrglo s serverja, osvojil pa je pole - position, zato so njega prestavili na 1. mesto, nas pa za 1 mesto nazaj :wink:

• Upvote 1

Bašelj, Groznik in tudi Borak (ker si novinec) za vas velja, da za dirko v Singapurju naredite vsaj za 200 krogov treninga. Zakaj? Zato, ker konstantna vožnja z več krogi zaostanka in pogostimi vrtenji, ter sem ter tja kakšnim incidentom ne koristi nikomur. V vas vidimo potencial, ki pa ga ne boste dosegli brez treninga. S tem ne izgubite ničesar kvečjemu lahko samo vsi pridobimo. Kar boste izgubili je samo odtenek vašega prostega časa, katerega pa vam nebi smelo biti preveč žal, če seveda radi dirkate. Zato torej trenirajte, časa imate skoraj dva tedna kar je ogromno, zato prosim brez izgovorov, da ni bilo časa. Sporočili smo vam prav čas. Dan ali dva pred dirko boste posredovali dokazilo o opravljeni količini treninga. Če tega pogoja ne boste izpolnili vam bo nastop v Singapurju prepovedan, nadaljno dirkanje v sezoni pa močno pod vprašajem. Če komu kaj ni jasno me (nas) naj enostavno kontaktira. Sodniki smo sedaj vzeli stvari v svoje roke bolj strogo.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...