Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

Gregor, meni v lobbyju se nikol prakticno ni našel našega orl-ja... najde mi samo enega in to vedno... refreshal sem ene 20X in ni bilo nič... sem reštartal mašino in po IP-ju še vedno ni našel (NIKOLI do sedaj nisem mel problemov z IP-jem, čisto vedno ga je našel če je le bil gor server), in celo srečno našel v lobbyju naš server... Pa še to ko sem se konektal in napisal pravi password mi je direkt vn vrgel time out... po petih sekundah... zakaj ne vem, možno da zaradi Tyke, ampak potem bi mogu met še kdo probleme ne samo jaz (op.: da bi bil problem samo zato ker jo imam nainštalirano in ker sem enkrat šel preko nje na server...)

V bistvu še zdajle ne najde serverja.

Kar se pa vožnje nekateri tiče pa itak škoda besed. Kaj ste mel na štartu nisem dobr vidu, vem samo to da sem se kljub izogibanju enemu prbil in sem imel komplet sprednje vzmetenje poškodovano, tako da mi je avto samo še understeeral. Vmes med borbami naprej pa tudi kar nekaj...

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Nejc, nobenga buga ne vidim, to je tipično preveč gasa.......moje mnenje. O kaznih ne bomo debatirali. Sodniki bomo natančno preučili situacije in ne se čudit če bo kdo moral na naslednji dirki štartati iz boksov.

Prosen, tista reč ne bi smela vplivat, ker mam jaz in vedno dobi server v lobbiju, je pa res da je mel včeraj isi matchamker neke probleme čez dan.....

To kar je bilo na štartu tud sam ne vem in nisem niti šel gledat. Vem samo to, da je nekdo poletel v mene in pristal sem v ograji z polomljenim prvim delom. Sami talenti, vsa čast. Mislim, da bom tudi jaz počasi končal z sezono, ker včeraj me je res dvignilo in nebi samo šraufal glave, še kaj drugega, zato niti ne grem gledat replay-a.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...