sennas 1 040 Napisano September 14, 2011 Share Napisano September 14, 2011 Poglejte si štart prvih 5tih in kako grejo v ovink in se naučite kaj pomeni dat plac in pošteno dirkanje. Bomo pregledli situacijo, ampak spet eni mislijo da je to nfs..... 1 Link to post
Adri 622 Napisano September 14, 2011 Share Napisano September 14, 2011 Štartu sem praktično zadnji, končal pa sem šesti in to z izjemno slabo vožnjo (pomojem najslabšo v ''karieri''). Ljudi božji dirka se ne odloči v prvih zavojih, tle se da prehitevat, ni to real f1, čeprav se tudi tam da prehitevat letos. Dirkat po pameti pa bo. Link to post
denis 38 Napisano September 14, 2011 Share Napisano September 14, 2011 Glavač: Res da sem si jast progo zlovdu 30 minut pred dirko, vendar nisem naredil nobene pi.... in tudi vsem sem se umikal, ko so me prehiteli za krog. Link to post
MirO 67 Napisano September 14, 2011 Share Napisano September 14, 2011 Ja poglej Resman, mogoče sem prej malo preveč agresivno povedal samo verjemi mi to je bilo še v efektu takoj po dirki. Praviš "piši prijavo" ja sej jo bom samo a veš da sem tm jaz fasal stop&go ko si me odbil čez šikano pred Kralja pa jaz nč kriv. Poglej replay kako smo se pazili spredaj tik pred šikano ti pa kot da si od drugje. No ja škoda ker si mi pa kr enmal volje pobral do F1. Link to post
Adri 622 Napisano September 14, 2011 Share Napisano September 14, 2011 Denis po nevem koliko tednih prideš nazaj v prvenstvo, nisi najbolj izkušen dirkač, prve kroge pa narediš tik pred dirko. Mislim v čem je potem sploh še smisel? Škoda Mirko za vajin incident (seveda bomo sodniki pogledali) ampak moram reči, da je Resman danes opravil kar solidno delo. Na trenutke je bil celo hitrejši od mene in je bila kar lepa borba nekaj časa. Link to post
denis 38 Napisano September 14, 2011 Share Napisano September 14, 2011 Se bom popravil! Bi treneral že prej, samo kaj naj če un iz telemaha ni hotu pridt neta naštimat. Smisel je v tem ker hočem š naprej voziti ker drugače bi me benali iz lige. Link to post
sennas 1 040 Napisano September 14, 2011 Share Napisano September 14, 2011 Moj opis dogodkov: Q1: Z Adrijanom sva poskušala izkoristiti zavetrje, a se ni izteklo po načrtih. Naredim dober krog 23.602, četrto mesto. Q2: 1:23.456 je dovolj za solidno 3.mesto. Čestitke Vedranu za pole! R: Super štart in morem pohvalit vse moje 3 sosede da je to dirkanje ki si ga vsi želimo. Brez problema v T1, smo normalni, si damo plac, ker sem na zunanji spustim Glavača na p3. Crasherji si kar poglejte kaj je dirkanje.......Potem super boji s prvimi tremi, parkrat smo grešili šikane a smo si POŠTENO vedno dali plac nazaj itd.....Vedrana žal zavrti, zato z Glavačem in Vodičarjem vozimo vzporedno veliko vovinkov. Potem mi malo pade konectracija v t1 in se rahlo zavrtim, zgubim ravno 5s, da jih lovim do postanka. Super postanek, nataknem soft, imam občutek da sem malo hitrejši od obeh spredaj in jih 10 krogov pred koncem ulovim. Glavač naredi majhno napako, ga prehitim in potem se dajeva do konca v res epski maniri, priporočam ogled zadnje 10 krogov . Uspem ga ugnati, nato ima težave z zavorami in komot končam na p2. Hvala Janko za pošteno borbo v kateri sem zelo užival. Res odlični boji, eni najboljših vseh časov na sloracingu! Iskrene čestitke Gregorju, ki je bil v troboju srečnejši in boljši. 1 Link to post
MirO 67 Napisano September 14, 2011 Share Napisano September 14, 2011 Zelo nazorno povedano Trošt in škoda ,da ne morem dat več pluskov(+) 1 Link to post
PEK 2 291 Napisano September 15, 2011 Share Napisano September 15, 2011 Očitno bi moral tut jaz na soft prešaltat ob postankih.. sem ostal na MED Link to post
FBR18 112 Napisano September 15, 2011 Share Napisano September 15, 2011 Men še vedno ne najde serverja.... Po čisti sreči, da ga je v lobbyju slučajno pokazal ob 8.57, sem lahko spoh gor prišel. Q: Temu primerno brez časa R: Bull shit z vseh strani in komaj 8 mesto. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 15, 2011 Avtor Share Napisano September 15, 2011 Braćič, ne rabiš se razburjat. Drugo leto boš sigurno ti med sodniki, ker se toliko ukvarjaš s sodniškimi odločitvami 1 Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 15, 2011 Avtor Share Napisano September 15, 2011 Rok, jaz vedno iščem v lobyu.. Verjetno je imel ISI včeraj probleme z matchmakerjem, zato nisi našel serverja preko IP-ja. Še moj komentar včerajšnje razburljive dirke.. Q: Mislim, da sem peljal 1.23.3 kar je bilo dovolj za P2. Krog je bil dober, ampak bi se dalo odpeljati hitreje.. R: Na štartu sem dobro potegnil in prišel na prvo mesto. Zadaj je šel dobro tudi janko, nekaj pa je izgubil vedran. Jaz, Janko, Trošt in Vedran smo se v prvih krogih odpeljali nekoliko naprej, in imeli zares epske boje.. Na eni ravnini so se verjetno vodilni zamenjali tudi po 3x. Vedran je umes storil napako (čeprav sumim, da sem tudi sam nekoliko pripomogel k temu) pri vstopu v 1. lesmo. Nekaj krogov kasneje še napaka Trošta in ostala sva sama z Glavačem. Na hitro je pridobil 2s prednosti, in res nisem vedel, kaj se dogaja.. Enostavno mi je zadnji konec pri zaviranju opletal kot, da sem na ledu. Zavorno moč sem nato iz 51:49 prestavil bolj naprej in sicer na 53:47 in zaviranje je bilo mnogo bolj stabilno, tako da sem kasneje vzdrževal zaostanek okoli 2s do postankov. Na postanke grem prvi v 23 krogu in nataknem nove med. gume. Nekaj krogov kasneje gresta v boks še glavač in trošt in oba ostaneta zadaj, saj sem si v nekaj krogih privozil nekaj sekund prednosti. Janko me nato s svežimi gumami ujame in zopet imava nekaj krogov bitke kolo ob kolesu. Nato naredi napako okoli 7 krogov pred koncem, zadaj pa drvi še trošt skoraj 1s na krog hitreje od mene. Na srečo sta se oba z jankom podala v boj in izgubljati čas napram meni.. Na koncu težka in srečna zmaga. Huda dirka u p**** m****. Fer borbe z vsemi spredaj! Zadej dejte pa malo bolj pazt. Kazni bojo! IN to hude! Link to post
KOKL 223 Napisano September 15, 2011 Share Napisano September 15, 2011 Hellow no da se jaz nakatere stvari napisem ... Najprej se opravicujem za svoje kletvice na serverju (sm bil zelo zivcen) Opravicujem se za zaplet na startu , ker sem priletel direktno v Mrharja in posledicno ga je odneslo v dirklanike in nakateri ste zaradi tega konacli dirko.. tako da se opravicujem. Ni mi pa jasno zakaj me je zavrtelo... Startal sem s TC ON MEDIUM! in sem ga pozabil ugasniti na startu, ko se prisel blizu Bracica, ki ni bil sevede nic kriv me je enostavno zavrtelo po posnetku sodec bom reku da je bil BUG kakor se je zgodilo v Amaroliju men mano in Vodicarjem ko je prisel ob bok 1 meter in ga je kar zavrtelo brez da bi se taknila. Zadne case se dogaja veliko bugov , prejsno dirko Mrhar v zraku 10 metrov , tokrat v monzi nic kriv J. Vodicar spet 10 metrov v zraku in pade direkt name in mi poskoduje celotno formulo da sem 40 krogov peljal s postran volanom . No vse kar hocem povedati je da se opravicujem za nastalo situacijo sodniki pa nej odlocijo kaj je prav pa kaj ni Moram pa se nakaj povedati ... pa oprostite sodniki samo nakatere stvari se mora povedati javno!! Rekel bom tako kot Mirko Novak! ali ste nakateri sploh normalni ??? Enostavno kamikaze namesto na 100 metrov bremzate na 50 in kar mislite da bote zvozili ovinek s tem pa niti za sekundo ne pomislite da boste popolnoma razbili nekoga pred sabo ! Res zresnite se !! In se nas Groznik, oprosti za moje kletvice na dirki... , sam prosim zacni misliti z glavo! Vidis da grem v zadni hitri krog na Q !! in mi zapres pot v 1 šikano! zgubim ene 3 desitinke grem mimo tebe in pred drugo šikano mi gres v zavetrje in me enostavno zbijes pred ovinkom!! Res kje mas pamet .... Nevem ali ne razmilas in ne gledas modrih zastav ali ti je nekdo enostavno rekel razbi Janovljaka res nevem katastrofa. Plus na dirki vidis da gremo mimo tebe ti rabs da se umaknes nevem pol ure! Te popolnoma razumem vsi smo bili novinci , smo bili zivcni itd ... sam ko sem jaz prisel v ligo in so me prehitevali za krog sem se raja umaknil na travo! kukr da bi nekoga oskodoval! Ne misliti da imam sedaj kaj proti tebi , ti zelim veliko uspeha v ligi! Sam na nakatere stvari moras pa le paziti. Cestitam prvim trem bili ste razred zase! Ostalim se pa opravicujem za nastalo situacijo =) Link to post
SchumacherM 58 Napisano September 15, 2011 Share Napisano September 15, 2011 Smešno. Če bi se razburju bi kaj bolj scharf napisu. :wink: Link to post
Recommended Posts