FBR18 112 Napisano September 14, 2011 Share Napisano September 14, 2011 Jaz serverja še vedno sploh ne najdem (po ip-ju). Link to post
Adri 622 Napisano September 14, 2011 Share Napisano September 14, 2011 Server deluje, trenutno nas je 9 gor. Link to post
SchumacherM 58 Napisano September 14, 2011 Share Napisano September 14, 2011 .....Veš kok je mel on placa da me prehiti? To pa še manj zdej zastopim. Ne vem...sej navsezadnje glih klinc. Link to post
FBR18 112 Napisano September 14, 2011 Share Napisano September 14, 2011 Zakaj men ne najde serverja? 84.255.240.239 Link to post
FBR18 112 Napisano September 14, 2011 Share Napisano September 14, 2011 WTF... Po čudežu sem prišel not ker mi ga je celo v lobbyju pokazalo, po ip-ju nisem mogu not... pa še to mi je potem join timeout najprej vrgu trenutek za tem pa da sem čez s pravim geslom.... Link to post
radioactive112 16 Napisano September 14, 2011 Share Napisano September 14, 2011 Jaz se nisem mogel udeležit dirke zaradi p********* AMISA ker niso sposobni odpravit težave hitreje -.- šele zdaj internet deluje [Jaoo] [Jaoo] Link to post
SchumacherM 58 Napisano September 14, 2011 Share Napisano September 14, 2011 Kot planirano med polčasoma zakluču, ajmo footbal. Link to post
MirO 67 Napisano September 14, 2011 Share Napisano September 14, 2011 Ja nimam kaj drugega rečt kakor bravo MATEJ RESMAN,da bi ti "bu** bek vtrgal" In hvala ti lepa za prjeten večer ko si mi ga končal v trenutku tvoje nespametne vožnje,poglej Kralja in J.Vodičarja kako se pelja ti pa frajer boš kr po DVA dol vdaru na bremzanju neglede kako se konča. Eh 1 1 Link to post
denis 38 Napisano September 14, 2011 Share Napisano September 14, 2011 Q:Kot sem pričakoval z nič treninga R:Štartam solidno.Na štartu so formule letele kar po zraku. Okoli 6kroga me odnese iz proge in končam na pesku in se nism mogel prebiti vn iz peska matral sem se kakšno 1minuto in končno izvlečem se iz peska(vendar so me že usi prehiteli za 2 kroga) in potem še par mojih napak in odstop Link to post
Domzek 49 Napisano September 14, 2011 Share Napisano September 14, 2011 Q: Presenetljivo na 6. mesto Dirka: Začnem jo odlično, peljem 3 kroge na 5. mesti, nato pa Bračič v ovinku nepazljivo nabaše zadnji del mojega dirkalnika ( ), izgubim oprijem in sem le steška lovil tekmece... Padem na 12. mesto, se vozim za Mirkom , Matejem , Janom (V) , Rokom (ki se je zavrtel) , vendar sem se nažalost tudi jaz in sem zaključil z dirko... Vsem omenjenim dirkačem se zahvaljujem, ker ste mi z ''dvoboji'' popestrili večer, ker sem vedel da bolan (vročina: 38. ) nebom zdržal napora , oz. 40 krogov Link to post
PEK 2 291 Napisano September 14, 2011 Share Napisano September 14, 2011 Q ne prav dobro 4. mesto. Dober štart in dobre borbe z Vodicarjem in Troštom. Res borbe za dol past. 100x bol k F1 po tv. No, nekak mi uspe nardit neko prednost ki jo pri postankih zgubim. Potem spet borba z vodicarjem, vsak je vodil kak ovinek hehe... potem pa naredim napako v sikani in mimo svigne Trošt. S troštom sva bla nekoliko hitri kot Vodičar ampak sva se borila kot budale in zgublala proti Vodičarju. No, potem sem videl da je prepozno za ujeti njega sem se še bolj osredotocil na boj s Troštom. No, tako enkrat letiva proti T1 2 kroga pred koncem in zabremzam pa mam nek cudn občutek avto odnese nekontrolirano... Do naslednjega ovinka ze opazim da bremze ne delajo 100% in me pri bremzanju nese vstran. Takrat se le še osredotočim na to da pripeljem pokvarjen avto v miru do 3. mesta. Na srečo je bila prednost pred Nejcem dovolj velika. Bravo Vodičar in Trošt. Lepi boji kot že dolgo ne. Link to post
resman 3 Napisano September 14, 2011 Share Napisano September 14, 2011 Ja kuga bi pa ti zej trgov z mene, se nardi, maš prijave, prijav me pa ni se treba xxxxx pa bo Maš pa od mene opravičilo. Link to post
sennas 1 040 Napisano September 14, 2011 Share Napisano September 14, 2011 Prosim, če se držite enega kulturnega nivoja...... Statistika Italija 2011! Link to post
mrhar 102 Napisano September 14, 2011 Share Napisano September 14, 2011 Odlicen start najboljsi start na svetu pol pa takoj konec sanj o dobri uvrstitvi na dirki tako ,ce bo slo tako naprej je to popolnoma brezveze.Se popolnama strinjam z nekaterimi udelezenci na dirki tako ce se bodo dogajale take stvari sploh ni uzitka vozit,se posebej po 543 krogih treninga ,se vse konca v prvem krogu. Link to post
PEK 2 291 Napisano September 14, 2011 Share Napisano September 14, 2011 Ce bi mel vsi tok treninga nebi blo pizdarij. Eni pa zloadajo progo pol ure pred dirko, pol pa mamo tko mal bolj zadaj. Spredaj ni problema, nas gre 3 vštric proti T1, 2 vštric skozi T1 itd, pa vemo kje si je treba dat plac in kje ne silit z glavo skoz zid. To enostavn ne gre. ---> a vidte še kar ni skoz. 2 Link to post
Recommended Posts