Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Meni proga nikakor ne steče... Vozim na polno , pa pogledam čas in vidim : 1.23.9xx :(

EDIT: Moj nastop je vprašljiv... Zbolel sem in imam 38.7 vročine + vse me boli :(

Verjetno ne bom nastopil

Danes je dirka.

Vljudno prosim vse novince, da so seznajeni z vsemi pravili. Torej lepo počasi ogrevalni krog, brez neumnosti, potem pa previden štart in še bolj previdno v prvi ozek ovinek v Monzi. Verjemite, splača se zavirati prej, ker če boste vse razbili v prvem ovinku, boste potem imeli težave, dirka pa ima kar 40 krogov. Zato skrajno previdno in po pameti :).

Za novince: 1 postanek je obvezen med dirko, goriva se ne more dolivati, gume in setup po želji. Obraba zavor je precej velika, zato imejte odprtine vsaj 6.

Srečno vsem.

Kazni - VN Belgije 2011

Mirko Novak: +10s pribitka h končnemu času (prevozil belo črto v izhodu iz boksev) in opozorilo (nepravilno razvršanje v ogrevalnem krogu).

Grega Bračič: Opozorilo (v ogrevalnem krogu ni spustil Novaka nazaj predse).

V prvem zavoju je prišlo do dirkaške nesreče (dirkaških nesreč), zato za te incidente ni kazni. Kunič ti bi moral bolje predvidevati glede nato, da si imel dovolj časa za odreagirati na Prosenovo nestabilno nihanje dirkalnika pred teboj, zato tukaj Rok ni kriv, da si ga dotaknil in se zavrtel. Tudi za Mrharjevo vrtenje (letenje) v prvem zavoju in posledično postavitev sredi steze (bil v napoto nekaterim) ni kriv Sandi ker je prišlo do nekega čudnega buga, ki ga je ob namanjšem dotiku tako nastavil.

Za prehitevanje v Blanschimontu po zunanji izletni coni tudi ni kazni. Bilo je kar nekaj takšnih primerov in res, da je to izletna cona, vendar pa je treba upoštevati, da si je dirkač s tem ko je zapeljal na to cono, si je podaljšal svojo pot, prav tako pa tudi v pravi Formuli 1 mnogokrat sodniki ne upoštevajo to kot neregularno prehitevanje. Recimo Raikkonen v La Sourcu...

So pa to zadnja opozorila za nepravilno razvrščanje v ogrevalnem krogu. Vozi se za tistim, ki te je kot prvi prehitel v quali, torej, če si bil 13. se voziš za 12. in ne recimo za 10.! To ponavljam že par dirk in sedaj imamo sodniki tega počasi dovolj, ker denimo v SPAju je le malo manjkalo pa bi se Novak in Bračič zaradi tega skoraj razkantala še pred samim štartom. Ogrevalni krog je namenjen temu, da se dobi malce občutka, ker so dirkalniki težki na začetku dirke, da se ogreva gume itd. Zadeva je zelo enostavna torej jo upoštevajte!

Bračič ob naslednjem opozorilu sledi zate kazen zaradi večih opozoril.

Stanje opozoril:

Grega Bračič: 2

Edvin Hekič: 1

Anže Nose: 1

Vedran Kralj: 1

Denis Bašelj: 1

Andrej Mesarič: 1

Adrijan Rihter: 1

Mirko Novak: 1

Pa dobr, boli me za minuse pa vse skup. Kak replay si ti gledu, oziroma ste gledali? Sledil sem Krsinarju, tako kot treba, kje si me najdu za to. Novak je pač mel probleme, js sm svojemu sledil. Če pa tisto bremzanje, vela za opozorilo pol pa res ne vem kaki so to kriteriji. To je blo daaaleč zadaj za enimi cvetkami k sm jih že vidu med ogrevalnimi. To da se je Novak skor v mene zakantu pa res ne vem kk sm lahko SAMO js kriv. 2 prestavi sm dol nesu, ker je od nikoder odspredaj vse obstalo, js sm sledil koloni, Novak pač prpele na povno. In zdej je to konc sveta.

Mislim...

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...