Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

hehe.. Ja cez ovinke je prakticno isto gripa kukr ce mas mal visja.. Mi pa tale proga ne pase ne vem kolk.. Ponavad sm pridobival na zaviranjih, pr temu modu me pa neki zeza.. Hitr blokira, ce dam bremze bl nazaj pa rit rado odnasa.. Sm se v spaju parkrat komej resu..

No naj se pohvalim.....1.23.436. Za dirko pa me verjetno nebo......šiht ponoči [wall] razen če bo slučajno prestavljena dirka na torek ali četrtek ali bilo kateri drugi dan v tem tednu :shock:

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...