Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

To je tako SAMO na treningu, ker je server nastavljen, da ni dolivanja med dirko. Zato na treningu kar avtomatsko izprazni posodo. Na dirki denimo ti ne tanka in ne izprazni, torej vse ostane tako kot je.

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Mmhm... sm jst dans cel dan lotal :P Sicer obstoječe kablčke ampak so tolk švoh da sem samo sranje mel... tako da bom kar cel drug kabl nalotal gor ja :D Ne vem edino kater kabl bi uporabil... telefonski je spet predrobn, verjetno bom kar utp kabl ponucal.

A lohka neki dodam mene pa gas na momotu zajebva,je mozno,da zamenjam konektor iz gasa na bremzo.LP :| Vem da tle glih ni tema za to. HVALA Trost---- Rihter ---- HELP

Uredil - mrhar

Kolk mate to krilca? Neki sem sprobaval pa ni šlo pod 24,5 tako da verjetno mam preniska :S

PS: Sem nabavil raje nova pedala... preveč drklarije s kabli. V pedalih bi mogu vse 3x razpelat tako da se ne mislim zajebavat, potem je pa še debelina kabla spet problem za izpod mize dobit čez. Tako da če bo kdo rabi prodam za rezervne dele.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...