Oxy 11 Napisano August 31, 2011 Share Napisano August 31, 2011 jaz tudi ne bom mogel prit. Link to post
Adri 622 Napisano August 31, 2011 Share Napisano August 31, 2011 Nora dirka s katero sem zelo zadovoljen (končno). Kvalifikacije solidne in osvojeno željeno šesto mesto. Potem pa z moje strani mirni in lepi prvi dve tretjini dirke, sem pa videl da so imeli prvi štirje prave gladiatorske boje, zadaj je zgledalo kot v 3D bi reku Hamiltone. Potem po zadnjem postanku sem bil jaz na soft, Janovljak verjetno na medium in sem ga napadal kot hudič, ga tudi prehitel nekajkrat samo kaj, ko je imel top speed on bistveno večji in mi je vedno znova vrnil pred Les Combesom. Zadnji ovinek pa potem side by side in malce slabši izvoz z moje strani tako, da je Nejc obranil zasluženo četrto mesto. Dirka brez napak in izenačitev letošnje najboljše uvrstitve, ostaja pa malce grenak priokus ker mi ni uspelo ugnati Nejca. V Monzi bom zagotovo imel najvišji top speed. Čestitke tudi ostalim. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano August 31, 2011 Avtor Share Napisano August 31, 2011 Par vas je pod vprašajem. Odločitev sledi kmalu.. Odločali bojo sodniki! Link to post
gregor vodicar 476 Napisano August 31, 2011 Avtor Share Napisano August 31, 2011 Q: Uredu.. P2 R: Hudi prvi krogi, res dobri in pošteni boji, čeprav smo se parkrat tudi malo dotaknili. Potem ostanem na 2 mestu s svojimi hard gumami in probavam voziti čimhitreje, vendar Janko na mediumkah je bil malenkost hitrejši, tako da si je privozil kakšnih 5s prednosti pred 1. njegovim postankom. V 19. krogu me je Janko ujel in kmalu prehitel (sem nekaj poizkušal pa mi ni uspelo ) Potem grem v bokse po mediumke za zadnjih 13 krogov in po drugem postanku Jankota sem na 1. mestu s cca 3-4s prednosti. Potem pa zajaham robnik in lahko sem vesel, da nisem ostal gor, sem se pa zavrtel v pesek, tako da je bilo sanj o zmagi konec. Na koncu P2, 5s za Glavačem. Čestitke glavaču, in vsem ki ste prišli v cilj. Monza je pa moja Link to post
PEK 2 291 Napisano August 31, 2011 Share Napisano August 31, 2011 Q super, v prvih Q mi je celo uspelo 47.0. V drugih malo slabše a vseeno dovolj za pole. Start nekako na pol, Vodičar je startal bolje. Potem boji prvih par krogov med prvimi štirimi (slike spodaj), nakar mi uspe pobegniti. V 12 krogu odidem v box na taktiko 3. postankov (med-med-med). Opazim da Vodičar ne bo pital še nekaj časa saj je na HARD. Ta 2. stint ga lovim a delam napake vsak krog. No, proti polovici dirke ga le ujamem in prehitim... malo me je "brake check-al" na ravnini po prvem ovinku, kar me je mal presenetlo, a na srečo se nisem zabil v njegov zadek. No, potem je imel zavetrje na najdalši ravnini in mi tako vzel še kakšno sekundo. Vsekakor zanimiva poteza... Potem sem se mu oddaljil a je bil spet pred mano v zadnjem stintu. No, na mojo srečo je naredil napako in sem lahko dirko varno pripeljal do konca. Super zmaga glede na to da sem se moral res potrudit in da je SPA ena meni najljubših prog (če ne najljubša). Čestitke vsem za lepe boje. 2 Link to post
Guest Anže Nose Napisano August 31, 2011 Share Napisano August 31, 2011 Q: ja hudiča... definitivno je bilo nekaj pod stolom, drugače se ne bi tresel ko zajc XD. Ratalo mi je celo 1.48.7xx z že kar obrabljenimi SS. 11. mesto XD. zaostal 6 desetink za PB. R: Zelo dober štart, opletanje Ferrarija pred mano, tako da tega nisem mogel dobro izkoristiti. V nadaljevanju veliko bojev, prehitevanj, cca. 3-4 krog po ravnini, Mirko, Domen, Sandi in jaz-četveroboj, iz njega kot prva Sandi in Mirko, ki sta začela od zadaj in izkoristila fantastično zavetrje! V 5. krogu se je končalo vse skup, Mirko mi je odvzel prostor in letel sem s steze, izgubil cca. 10s. Kasneje so sledile še borbe s Kršinarjem(če se ne motim), tako da je popestrilo prej samotarsko vožnjo kakih 10 krogov. Kasneje sem samo še lovil skupinico 3-eh na razadlji 30s, precej brezupno. Držal sem vseskozi deveto mesto, ob okvari motorja Sandija pa se je prismehljajo 8 mesto. Z dirko zelo zadovoljen, sploh zaradi akcije na stezi... Še enkrat, vsaka čast vsem, ki so popravljali zavetrje in naredili mod veliko bolj atraktiven in zabaven kot prej. Link to post
sennas 1 040 Napisano August 31, 2011 Share Napisano August 31, 2011 Rezultati in statisika Belgija 2011! Link to post
mrhar 102 Napisano August 31, 2011 Share Napisano August 31, 2011 (urejeno) Tut jest sem na koncu zadovoljen po startu ,ko sem letel po zraku nato preboj naprej mimo Jana,Mirka po ravnini se mimo Anžeta in Domna nato kaksen krog odmora potem pa juhu dvoboj z SUPER MIRKOM cez celo dirko.Naravninah sem letel k snet kladu v srednjem delu je bil pa Mirko car,dokler mi ni v zadnjem krogu odpovedala mašina in sanj o sedmem mestu so se koncala.Tako je pa se že veselim Monze kjer bo slo se hitreje. Pa se čestitke vsem ostalim ter prvim trem. Uredil August 31, 2011 - mrhar Link to post
reno 37 Napisano September 1, 2011 Share Napisano September 1, 2011 Q: Nisem vozil. R: Dobrih prvih 10 krogov saj sva prav v vsakem krogu z Resmanom zamenjala poziciji =). Bilo je prav zabavno. On je mene prehitel na cilni ravnini jaz pa nega nazaj na na kemmel ravnini . Od takrat dalje je bila dirka kr neki . Bil sem najpočasnejši na stezi parkrat zavrtel nakoncu me je celo 9 dirkačev prehitelo za krog. Odlično! Link to post
sennas 1 040 Napisano September 1, 2011 Share Napisano September 1, 2011 Q1: Takoj ko sem zapeljal na stezo, sem videl da z mojim volanom nekaj ni v redu (izgubil sem ff), zato sem zapustil q in se še enkrat pridružil, da se je zadeva popravila. Soliden krog 47.9xx in 4. mesto. Q2: Časa ni bilo dosti, krog nič posebnega, prej slab kot dober, spet 47.9xx in 4. mesto. R: Dober štart, po La source sem zadržal 4. mesto takoj za vodilnimi tremi, naredila se je velika luknja od mene do Rihterja. Potem hudi boji z vodilno trojico, predvsem Janovljakom, nekajkrat sva se prehitelo zelo tesno, ampak mislim da vsem za zgled kako se pošteno dirka. Moja končna hitrost je bila zaradi dolge sedme prestave bolj uboga, zato sem zelo težko prehitel, a mi je uspelo ugnati Nejca, ki je potem naredil manjšo napako, tako da sem povečeval prednost pred njim. V 12. krogu sem šel po še en komplet medium, vožnja na meji mojih zmožnosti, brez težav, potem še en postanek v 25. krogu, ko sem nataknil soft. Letel sem po stezi in takoj postavil najboljši čas na dirki, a prepozno je bilo da bi ujel fenomenalna Vodičarja ter Glavača. Zadnje kroge sem vzel bolj sproščeno, tako da sem le varno privozil do 3. mesta. Čestitke Janku in Gregorju in vsem ki so končali. S svojim rezultatom sem zadovoljen, glede na to, da sem moral nekje v sredini dirke volan na ravnini držati malo postrani, saj ga je vsled enega hudega sukanja v lasnici povsem zmedlo . Zelo me veseli tudi rezultat moštvenega kolega Rihterja, skupaj lahko pripeljeva McLaren še daleč.....bravo za dobro predstavo! Lep pozdrav Link to post
sennas 1 040 Napisano September 1, 2011 Share Napisano September 1, 2011 Monza Datum dirke: 14.9.2011, 20:00 Dolžina kroga: 5.793 km (40 krogov) Dolžina dirke: 231.720 km Trening: 20:00-20:50 Kvalifikacije 1: 20:50-21:00 Kvalifikacije 2: 21:00-21:05 Dirka: 21:15 Rezultati 2010! Statistika Italija 2011! PRENOS PROGE! 2 Link to post
sennas 1 040 Napisano September 1, 2011 Share Napisano September 1, 2011 Pritožbe/komentarje/predloge/kritike/pozdrave lahko sedaj pošljete tudi na: andrej.trost@slo-racing.com Link to post
Marenator 32 Napisano September 1, 2011 Share Napisano September 1, 2011 Q: glede na čas, ki sem ga posvetil treningu, nisem imel velikih pričakovanj. Šele tik pred kvalifikacijami sem ujel še nekaj desetink z nastavitvami in odpeljal 1.48,2.... Nato na Q1 1.48,3, kar je zadostovalo za top10. V Q2 nato odličen prvi sektor in na robu mojih zmožnosti odpeljanih naslednjih nekaj zavojev, vse do zadnjega pred 2. vmesnim časom, ko me je za las potegnilo na robnik, zasukalo in vrglo v ograjo. Časa za ponovni krog pa žal več ni bilo, tako da P10. Verjetno bi se ob dokončanem krogu boril za P6. R: kot sem že povedal, izredno malo treninga, zato tudi konstantnosti ni bilo. Niti na treningu pred dirko mi ni uspelo odpeljati 5 krogov ne da bi pri tem vsaj enkrat zletel s steze (sploh ti robniki in rob cestišča so mi delali velike preglavice). Že na štartu je dirkalnik pred mano obstal, tako, da sem obtičal za njem in izgubil 2 mesti. Nato soliden tempo prvih nekaj krogov, nato pri pospeševanju iz 1. ovinka zopet na robnik in v ograjo...tipično za zadnja 2 dneva! Pri tem še poškodujem dirkalnik (vleklo v levo stran) in moram v bokse. Nato zopet soliden tempo (izpostavit moram prehitevanje v eau rouge-u v 9. krogu v stilu schumacher-hakkinen! - mesarič slabo skozi zavoj, nekdo levo mimo mesariča jas desno mimo obeh...edina pozitivna točka moje dirke)... za tem so mi šele gume fuč, kar nekaj tipičnih napak....nakar sem obupal. Drek vse skupaj, če ne treniram dobro, pol nima smisla, ker sem na dirki totalno nekonstanten!!! Link to post
PEK 2 291 Napisano September 1, 2011 Share Napisano September 1, 2011 Men osebno je tale proga zlo boring, sploh za trenirat. Ampak glede na to kok smo izenačeni zna bit pa dirka kar zanimiva... Link to post
Recommended Posts