Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

Štopar (če to bereš) nisem ti hotel težit na dan dirke ampak bi te pa samo opozoril, da drugič, če že dirkaš na dirkah, pa tudi, če je samo uradna fun dirka, da se za to tudi prijaviš na forumu. Toliko da veš. :wink:

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Sam mam ful željo enkrat imeti 125ccm gokart.... Ker mora bit vožnja z njim nora! Sicer ga v racelandu izposojajo, sam je drago ko pes.... 3x10min 100eur... Toliko, da se privadiš, pa je že konec. Je kje kakšna cenejša varianta?

Tole panter moj si me pa razočaral,po vsej volji ,ki si mi jo dal z novim volanom ter vspodbujal vse v f1,da se borimo do konca ti pa sredi sezone odnehaš...........no good. :(

Enostavno ni časa in volje :P Podaljšal sem naročnino za iRacing za eno leto in sem pečen :D Odvisen :D Pa še dost boljš mi gre kot tale F1.

• Upvote 2
  • Downvote 1

po daljši odsotnosti se v ekipo hrt vrača domen s seboj pa je pripeljal nov aerodinamični paket s katerim lastnik obljublja enakovreden boj obeh voznikov za točke na veliki nagradi spa-ja :)

• Upvote 1
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...