Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Rdeča bikca že v akciji na serverju! :)

grab795.jpg

grab797.jpg

grab798.jpg

grab799.jpg

Na dirkališču se je pojavil tudi novi Ferrari f150 Italia s Fernandom Alonsom :)[owje]

ferrariprosen.jpg

In pa zagreti novinec Simon Kršinar z Virginom, ki je takole pogumno vzel Eau Rouge [dance]

simonspa.jpg

• Upvote 1

sem malo vozil dones novi mod in sem opazil eno napakico. ko greš v bokse ti zmanjka bencina. nevem če je tisti ki ima server to ze upazil pa sem se odločil da vas samo opozorim če ste slučajno spregledali. rešitev je preprosta potrebno je spremeniti pri userdata/vaše ime pod datoteko PLR ki se jo odpre z beležnico: spremeni se tole Relative Fuel Strategy="0", namesto 0 je 1, če pa ste to že naredili pa spreglejte to sporočilo, bo pa moral vsak to poravit ki ne bo testiral na serverju saj ko bo šel v bokse mu bo zmanjkalo bencin.

lp krso

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...