Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

eno vprašanje, šel sem na server pa me ne sprejme, potem sem zbrisal mapo vozila ter instaleral to novo verzijo, pa mi potem ne dela igra sploh nato sem tisto mapo vozila kopiral nazaj in mi vse normalno dela vendar ko pa grem na progo na serverju me pa vrze ven, ali je potrebno sedaj celo igro ponovno instalerat in uporabit novi mod proge in popravki pa se uporabijo od prej?

Na serverju rabiš samo ORL 1.0 mod (pred njegovo inštalacijo moraš pobrisat samo prejšnjo mapo ORL če si jo imel (v ...rfactor/gamedata/vehicles/ORL), popravljen z 1.0a popravkom in Spa pisto...

Naših popravkov še ni za ta mod.

Na hitro sem se danes spoznal s progo, odpeljal 1.49,3... Je pa izredno zahtevna proga, vsaka najmanjša napaka te stane veliko (visoki robniki, rob steze je oster)...vsekakor bo izredno težko odpeljati celotno dirko brez napak!

Trenutno je mod 1.0 zelo blizu izdaje. Potrpite še malo :)

Marko, katero kamero uporabljata ti in Silvo za vožnjo?

Trenutno v Force Indii ni videti koles iz koptik pogleda, v najslabšem primeru, če vozita koptik pogleda, bosta prešaltala v recimo lanski renault, dokler poljaki tega ne popravijo. Vse ostalo deluje super in je dosti lepše ter zvok je v nekaterih avtih super :).

P.S.: Narejen bo celoten paket, tako da se ne obremenjujte s tistim kar je na orl strani, navodila za demontažo 0.99 verzije bodo vključena.

Za kolesa v kokpitu je zelo lahek popravek, k ga lahko sami nardite.

D:\rFactor Sloracing\GameData\Vehicles\F1_ORL_2011\All_Teams\ForceIndia\FORCE_Cockpitinfo

FrontWheelsInCockpit=1 // change to 0 for closed wheel cars

• Upvote 2

Že 1 pa niso vidni? [fbi] Tta je pa nova...

EDIT: Spomnu sem se da tudi PLR file rabi entry

Wheels Visible In Cockpit="1" // Suggestion: add FrontWheelsInCockpit=? to the individual VEH files instead

torej, poiščite svoj PLR file pod D:\rFactor Sloracing\UserData\Kr nekdo in pajsnte na 1. Tudi moj prejšn nasvet na 1.

Vrstica je pod [ Graphic Options ] bolj proti koncu.

• Upvote 2
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...