Guest Anže Nose Napisano August 7, 2011 Share Napisano August 7, 2011 je kdo že uploadal ORL 1.0 na kakšno stran oz. kje se najhitreje dobi? Link to post
KOKL 223 Napisano August 7, 2011 Share Napisano August 7, 2011 Link : http://www.megaupload.com/?d=0FHFKI2 Drgace imas pa na 51 strani vsa navodila..... Je pa res da se ni gor 1.a plus sloracing popravka Link to post
krso 1 Napisano August 7, 2011 Share Napisano August 7, 2011 eno vprašanje, šel sem na server pa me ne sprejme, potem sem zbrisal mapo vozila ter instaleral to novo verzijo, pa mi potem ne dela igra sploh nato sem tisto mapo vozila kopiral nazaj in mi vse normalno dela vendar ko pa grem na progo na serverju me pa vrze ven, ali je potrebno sedaj celo igro ponovno instalerat in uporabit novi mod proge in popravki pa se uporabijo od prej? Link to post
FBR18 112 Napisano August 7, 2011 Share Napisano August 7, 2011 Na serverju rabiš samo ORL 1.0 mod (pred njegovo inštalacijo moraš pobrisat samo prejšnjo mapo ORL če si jo imel (v ...rfactor/gamedata/vehicles/ORL), popravljen z 1.0a popravkom in Spa pisto... Naših popravkov še ni za ta mod. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano August 8, 2011 Avtor Share Napisano August 8, 2011 Popravki bojo takoj kot bo to možno. Link to post
Marenator 32 Napisano August 8, 2011 Share Napisano August 8, 2011 Na hitro sem se danes spoznal s progo, odpeljal 1.49,3... Je pa izredno zahtevna proga, vsaka najmanjša napaka te stane veliko (visoki robniki, rob steze je oster)...vsekakor bo izredno težko odpeljati celotno dirko brez napak! Link to post
sennas 1 040 Napisano August 8, 2011 Share Napisano August 8, 2011 Trenutno je mod 1.0 zelo blizu izdaje. Potrpite še malo Marko, katero kamero uporabljata ti in Silvo za vožnjo? Trenutno v Force Indii ni videti koles iz koptik pogleda, v najslabšem primeru, če vozita koptik pogleda, bosta prešaltala v recimo lanski renault, dokler poljaki tega ne popravijo. Vse ostalo deluje super in je dosti lepše ter zvok je v nekaterih avtih super . P.S.: Narejen bo celoten paket, tako da se ne obremenjujte s tistim kar je na orl strani, navodila za demontažo 0.99 verzije bodo vključena. Link to post
Marenator 32 Napisano August 8, 2011 Share Napisano August 8, 2011 Andrej, jas vozim s pogledom nad čelado..tv style se mi zdi da je. Za silvota pa žal nevem... Link to post
SchumacherM 58 Napisano August 8, 2011 Share Napisano August 8, 2011 Za kolesa v kokpitu je zelo lahek popravek, k ga lahko sami nardite. D:\rFactor Sloracing\GameData\Vehicles\F1_ORL_2011\All_Teams\ForceIndia\FORCE_Cockpitinfo FrontWheelsInCockpit=1 // change to 0 for closed wheel cars 2 Link to post
FBR18 112 Napisano August 8, 2011 Share Napisano August 8, 2011 Tud jaz sem razmišljal če ni na konc samo taka banalna fora... upam da tud dela... si že sprobal? Link to post
sennas 1 040 Napisano August 8, 2011 Share Napisano August 8, 2011 Bom probal zdaj Bračič, hvala!, ampak je že 1, tako da ne vem, more bit kaj drugega. Link to post
Adri 622 Napisano August 8, 2011 Share Napisano August 8, 2011 Naj nekdo tem poljakom reče za template od njhovga moda. Mene ne jeb>ejo pet posto. Link to post
SchumacherM 58 Napisano August 8, 2011 Share Napisano August 8, 2011 Že 1 pa niso vidni? Tta je pa nova... EDIT: Spomnu sem se da tudi PLR file rabi entry Wheels Visible In Cockpit="1" // Suggestion: add FrontWheelsInCockpit=? to the individual VEH files instead torej, poiščite svoj PLR file pod D:\rFactor Sloracing\UserData\Kr nekdo in pajsnte na 1. Tudi moj prejšn nasvet na 1. Vrstica je pod [ Graphic Options ] bolj proti koncu. 2 Link to post
Recommended Posts