Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

No, da razčistim.

1.Problem je bil samo s to progo (bug), kjer je bilo treba počakat da tudi zelena ugasne. Drugače se pri zeleni spelje na vseh ostalih progah. Se opravičujem za to težavo proge, na naslednjih tega ne bo (kolkor sem testiral). Zato so bili tudi reštarti, ker tega nismo vedeli in ni bilo napisano. Je pa bilo rečeno ob ponovnih startih, da počakate.

2. Spa bo isti kot lani in bo imel štart ko luči ugasnejo (vsaj mislim da je tako).

3. Za odsluženje stop/go, morate v pit meniju izbrati YES in bi moralo delati (mislim da še v istem krogu, kot se naveden prekršek zgodi), Vedran je brez problema odslužil in končal.

4. Orl 1.0 mod je v pripravi, vendar fizikalno ne bo nič kaj drugačen (gume bodo iste in vse ostalo, razen zavetrje je ugodnejše), tako da počakajte še malo in bo vse pripravljeno v enem priročnem paketu z navodili :)

Lp

V ogr. krogu zajebavajo pedali (zadn cajt opazim, da kabel ni dobro priklopljen), pol še skoraj falim štartno mesto in ker sem popravljal sem mislil, da sem dobil zaradi tega stop and go. Potem povsem frustriran še malo vozim, ko me vse mine in sem raje šel fusbal gledat. Zdaj pa ugotovim, da so bile krive luči in da se je start itak stokrat ponovilo. Res svašta.

Miro ti govoriš ko vse RDEČE ugasnejo.... Če je pa na koncu tudi ZELENA se štarta ko se le ta prižge! :P Tako da imate vsak po svoje prav le razlagate si narobe 2 različne stvari :D

Pol bo že tako.

Ker jaz imam oni prun gor im mi semafor dela samo na rdeče luči,če pa gledaš na semafor od igre(proge) je pa tud zelena,mal zmešnjave ja.

No prun imam gor šele nekaj mesecev,tako da sem imel zeleno v spominu še od prej. [Jel2]

V real f1 kolikor se spomnim, so zadnja leta samo rdeče luči in ko te ugasnejo je štart. V špilu je pa odvisno od proge, je pa tako, da če so vključene v semafor tudi zelene luči se potem štarta ko le te ugasnejo. Ta proga na Mađarskem pa je imela kot kaže ali čudn sistem ali pa bug, saj je namreč bil štart šele ko je ugasnila tudi zelena luč kar pa itak noben ni vedel, ker takega primera sploh še ni bilo.

sponzor.jpg

BEL.gif Belgium, Spa-Francorchamps

Datum dirke: 31.8.2011, 20:00

Dolžina kroga: 7.004 km (33 krogov)

Dolžina dirke: 231.132 km

Trening: 20:00-20:50

Kvalifikacije 1: 20:50-21:00

Kvalifikacije 2: 21:00-21:05

Dirka: 21:15

Rezultati 2010!

Rezultati in statisika Belgija 2011!

Izboljšan orl sloracing mod (v uporabi od 10.8.2011): PRENOS!

PRENOS PROGE!

sl-spa.jpg

Uredil - sennas

Serverja trenutno ni, ker se vpeljuje orl mod 1.0, ki bo vnesel večino letošnjih bolidov (modelov) in nekatere grafične spremembe. Fizikalno bo več ali manj enako (motor, gume - ENAKO), tako da lahko offline trenirate to progo s trenutno verzijo moda.

O vseh spremembah boste pravočasno obveščeni.

Kazni - VN Nemčije 2011

BREZ KAZNI!

Opozoril bi le na manever Mesariča v predzadnjem krogu, pred šikano (to velja tudi za ostale v bodoče). Vem, da si bil frustriran in brez prednjega krilca, ampak to še ne pomeni, da lahko potem kar mirne volje celi šus sekaš šikano. Sankcij jasno nebo (to opozorilo se niti ne šteje pod uradne opomine) ker si bil: prvič brez krilca, drugič: s tem nisi pridobil nič (kvečjemu izgubil zaradi izleta na pesek) in tretjič: okoli tebe ni bilo nobenega voznika, ki bi ga s tem manevrom orgožal. Vendar pa prosim, da se takih manevrom izogibate tudi, če vozite na zadnjem mestu z desetimi krogi zaostanka, ker so ali nevarni ali pa nefer (če sekanje uspe). :wink:

Sicer pa, da smo na ''svežem'' - stanje z uradnimi opomini po dirki v Nemčiji:

Edvin Hekič: 1

Anže Nose: 1

Vedran Kralj: 1

Grega Bračič: 1

Denis Bašelj: 1

Andrej Mesarič: 1

Hehe...Bil sem zelo jezen, ker sem v pred zadnjem krogu naredil tako neumnost. Ubistvu sem se mislil skentati do konca nekam potem sem se pa premislil in poskusil priti do cilja :D.

• Upvote 1
  • Downvote 2
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...