Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

katastrofa!!!!!

samo dobar qualif i nista vise.

Opet Semaffffooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

opet problemi sad stop and go,jbm rfactor.

Izvinjenje Nejcu i Miru za kontakt.

Cestitke Janku i Prosenu i svim

Mozda vise srece u SPA

Geiser bravo!tudi tebi ,pelala sva na milimetre dobesedno :D in se tud taknla nisva =) , res ko sem moral prej bremzati z obrablenimi pnevmatikami =) si res pazil in vsaka cast se enkrat !

Torej sem se dvojno zaf*kal. Ka sem vedel, da bo reset, ki ga nikoli ni... ka pa čmo, grem zdej na kakšen pirček ali dva, pa kakšen likerček bo pal, pa bomo prec boljše vole. :P

Q1: Dobro vendar daleč od možnega časa, glede na to da sem odpeljal samo en krog q pred dirko in prišel tako na 1.20.1... to je že Vedran pokazal na treningu z 1.19.7

Q2: Podoben čas in P3.

R: Čudna pista, in zaradi semaforja in meni je spet vrglo monitor ven. To sem pogruntal dela samo na določenih pistah, torej je nekaj s pistami... kaj pa sam bog ve. Pa ne da bi bil najditelj in objavitelj te piste kaj kriv da ne bo pomote... je kar je.

Drugi štart relativno dober, dokler se Bračič ne zapiči kot da je zadnji krog mimo mene. Brez problema nimam kaj rečt. Potem komej sledim zaradi zavetrja, čeprav sem bil 2sek na krog hitrejši, vendar sem videl, da vozi preagresivno tako da je bilo samo vprašanje časa kdaj bo naredil napako... ob enem pa sem moral paziti tudi na Force Indio, ki je prav tako čakala na napako za mojim hrbtom :P.

Po ene 10 krogih je Bračič naredil napako tako da sem končno prišel mimo in začel vozit svoj tempo na hard gumah. Žal je bil takrat Glavač že dobrih 8sek pred mano kar sem vedel da bo problem, ker sva imela isto taktiko (bolš da ti ne bi rekel vidim :P) in isti tempo. No vmes mi je še monitor vrglo iz signala tako da sem zgubil še dodatnih 15sek, hvala bogu sem imel prednost 22. sekund, tako da sem vsaj obržal pozicijo, vendar za vse kaj drugega kot P2 je bilo izgubljeno. Potem še hotlapanje 30 krogov in to je bilo to. Malo sem upal da bo Glavač nalašč spustil da bo malo boja pa je le kontroliral razliko, sam sicer nisem popustil do konca , če bi le naredil napako, ki pa jo žal ni, saj pri njegovem tempu zadnjih 15 krogov kaj takega ni bilo niti za pričakovat.

PS: Adri... wtf ti delaš v ogrevalnem... u izi.. in mimo mene si enkrat priletel in na ciljni ravnini ko se je bilo treba postavit si kar odletel mimo ene treh bolidov...

PPS: Rabil bi replay... očitno sem zgubil polovico replayov iz bog ve kakšnega razloga.

Čestitke najboljšim in nam,ki smo po mučnih krogih z veliko dogajanja prišli do cilja.Največ čestitk pa namenjam GORENJCU MATEJU ,za izjemen boj med nama,ki je skupaj trajal 16 krogov ampak fer tako,da si takih dirk samo zelim pa čeprav sem dobil le točko.Na koncu dirke prava drama Matej na trših gumah jaz na SS pa ni šlo nikakor mimo,malo tudi zaradi podtlaka,ki ga izgubiš za nekom.Moja ocena za to dirko je 10+ [ok] Bravo Matej

• Upvote 1

Zgleda da ima nov mod tudi z 1.0a popravkom določene probleme. Zaenkrat je Andrej našel F Indio, pri kateri se ne vidi gum iz cockpit pogleda, Nejc je rekel, da ne dela zvok pri Torro Rossu, čeprav to je še dokaj simple rešeno samo s kopiranjem zvoka drugega bolida.

Če najdete še kakšne napake bi blo mogoče dobr, da jih tukaj napišete in bi se potem to posredovalo Poljakom, čeprav mi je čudno, da na njihovem uradnem forumu, kar se moda tiče, ni sploh nekih debat :S Čudno

To je tudi mene zmedlo prvic se huje od tega pa je bilo,ko sem sel na penalty stop and go ,da se ta sploh ni zbrisal to je bil najvecji probem zato je bil restart neizogiben vsaj tako jaz mislim.

Uredil - mrhar

Mrhar :oops:

Motiš se,ker tudi pri meni stop&go ni zbrisalo,čeprav sta bila 2 restarta in sem bil pri drugem postanku (sem šel še 1x na odslužitev kazni) DQ.Kazen sem pa dobil zaradi prevelike hitrosti pri vhodu v box in ne na štartu.

Kolikor pa vem o teh štartih se pa štarta ko vse luči ugasnejo tudi zelena. :shock:

• Upvote 1
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...