Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Seveda napetost narašča,med vodilnimi plus med slabimi ,nekateri poškodovani,drugi na dopustih mi pa doma čakamo jutrišno dirko ,ki šteje za naslov prvaka v SLORACING F1 LIGE .Po časih se glih ne bom hvalil,ampak po 8-ih ničlah pa upam ,da že pridem med te FU...NG---- pike ,da se znebimo Ferrarijev in ulovimo Bratsko ekipo. [opa]

• Upvote 1

Q 2. mesto.

Na zalost tezave Vedrana na štartu in dobil je stop-go. Potem sem vozil na 1. mestu od 2. kroga do konca.... Res je zmaga, ampak raje bi se boril kot pa vozil na 1. mestu kot da hotlapam. No, vsaj napake nisem naredil nobene in na koncu odvozil zelo počasi, ker je bila prednost res velika.

Hvala prosen za raceset info. :)

Ko se vas ne da prepričat da bi mal skrajšali te dirke. Ko se ne lažem da sm mogu parkat ruknat se po roki da mi ni zaspala. Stol je pa itak perfekten negativ moje riti. Pa je lah 3x memorydormeolorrelaflego ko ne bo nazaj nikdar skoču. To so sam boksi pa čao. Ka pa tista 2 dvoboja k jih maš povprečno...

Drgač pa ja, 6. mesto, 7. na Q....neki je ane.

Q1: Nekako brez večjih naporov med top10, čeprav sem že slutil, da nebo šlo tako hitro, kot bi moralo...

Q2: 1.20,8, slabe pol sekunde za PB, dovolj za P8... Izgubil sem predvsem v srednjem delu in zadnjem, kjer sta bile dve manjši napaki... Kaj č'mo, očitno mi te Q ne ležijo najbolje...

R: štart1... dobro štartam, nato pa šok...KAZEN...zdelo se mi je da sem pravilno štartal, tako, da mi ni bilo najbolj jasno...Ob koncu prvega kroga pa kar vsi v bokse in sem si že oddahnil! [Joj]

štart2... Tudi drugi štart mi je odlično uspel, skozi prve zavoje prehitel kar nekaj dirkačev, tako, da sem se po prvem krogu nahajal nekje na 4 mestu. Nato sma s prosenom ostala za enim sauberjem, mislim, da bračičem. Zares težko je bilo voziti v zaveterju skozi celoten krog, držati linijo in peljati kar se da hitro...Prehitevanje je bilo skorda nemogoče! Nato je Bračič naredil napako in s prosenom sma imela prosto pot... vozila sma v razmaku 2, 3 sec(dovolj da nisem čutil zaveterja) s dokaj podobnim in hitrem tempom (bil je nekje 0,1 sec na krog hitrejši). In tako vse do 14 kroga ko sem imel mediumke že totalno uničene! Kot ponavadi problemi s obrabo! Po postanku sem pa naletel na gužvo... in začela se je prava nočna mora! Sicer sem se nekako po nekaj krogih prebil do 4. mesta, za nejca, ki pa je bil zares trd oreh...Sledila je borba naslednjih 10 ali več krogov, vozila sma skoz v razmaku 0,5 sec... Imela sma nekaj zares odličnih borb, kolo ob kolesu....ampak nikakor ni šlo mimo!Sicer je pa bila borba izredno čista, brez enega samega dotika! Bravo nejc za vožnjo! [ok] Ampak ob vsem tem sem se pa dobro zavedal, koliko časa izgubljam za nejcem...BIl sem na taktiki 3. postankov (med, med, soft, soft), in vsaka sekunda je štela...vozil sem vsaj sekudno počasneje kot bi moral in stopničke so počasi začele drseti iz rok... Po drugem postanku kot zakleto zopet priletim za nejca! In zgodba se je ponovila...nikakor ni šlo mimo vodilnega v prvenstvu! In zopet sem izgubljal naslednjih 10 krogov dragocene sekunde! V 42. krogu nato zavijema s nejcem oba zadnjič v bokse (nekako sem upal, da bo šel ali prej ali pozneje v boks, da bi pritiskal tisti krog kot norc), nato oba na soft gumah nekako podobno hiter tempo, ujamema vedrana in sledil je troboj za zadnjo mesto na stopničkah vse do konca...Vendar spremenilo se ni nič, na koncu 5. mesto.... Zopet razočaran, saj je bilo 3. mesto povsem realno za dosežt in s tem prve stopničke! Čestitam vsem za dobro dirko, predvsem Janku za zmago in nejcu za odlično vožnjo brez napak! [jezik12]

• Upvote 1
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...