Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

Ne vem kaj vsi jokate. Jaz sem imel vceraj ravno zarad tega celo dirko borbo najprej s tabo Trost potem pa se z Glavacam, ki ga nikakor nisem mogel prehitet ampak sem pa uzival. Veliko bolje kot pa, da bi se celo dirko sam vozil.

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

F1 ORL 2011 v 1.0

Link : http://www.megaupload.com/?d=0FHFKI2

Kaj Vsebuje : Prevod iz Polščine (Google) :DNujno preberite zadni odstavek, ki je odebeljen s crno barvo!

Veseli smo, da bi vam najnovejše modne ligi različica 1.0

Pravzaprav je bilo veliko sprememb, izvajajo, v primerjavi z 0,99 in povsem nov sistem za nadgradnjo pnevmatike.

Tu je seznam določa:

-4 Različne mešanice dveh različicah (stare in nove), ki vsebujejo mešanice obeh igro konfiguracijo

-New platišča

-Popravil in dodal modeli ekip

Game-optimizirana

-Update čelade vse osnovne gonilnike

-New zvoki

Shoowrom-novo (ne smemo zamenjevati z menu)

Najlepša hvala Vance in njegov brat, Przemyslaw Grzelak (odgovoren za osnovni premaz), za običajno opravi na visoki ravni intro:]

Postavke, ki se uporabljajo v modi

-Modeli ROS, Codemasters, F1.08 (MMG), in konwerty FSONE z GP4 (od mpada in "Isaint in Excalibur")

Čelade-in slikarstvo od modelov in več liveries DaiMOn'a Grl48 in dwayne_rowman'a

Najlepša hvala tudi Driver XXX, Vance in Eracny, s katerim je bilo mogoče dokončati mode (vsak od njih prispeval v nekaterih manjših način)

Opozarja tudi, da modem je MOD IES ligi, ki jih uporabljamo, in nekateri LIG, ki je dobil dovoljenje. DRUGE lige GO UPORABE NEZAKONITO KER NI MOD za javno uporabo. Seveda ne prepoveduje kdorkoli na spletu, da jih igrajo.

!!!! Poleg tega, pravijo, da patch 1,0 ni združljiv z 0,99 in je priporočljivo odstraniti mapo iz F1_ORL_2011 rFactor \ GameData \ vozila, ker lahko povzroči različne napake, na katere je že opazil nekaj, kar so vezi predčasno pojavile. !!!

Probajte si ga intarerati v drugo mapo , ce imate slucajno rfactor lite , ker ni nujo da ga bomo uporabili ze na Madzarskem , to more povedati se "Fia" :D

• Upvote 2

Do zdaj smo ponavadi te vse update takoj naložili tako da ne vem zakaj bi bil s tem problem... sploh glede na to da je 1.0 torej nekako končna verzija... fizika in ostalo se verjetno ni spremenilo tako da to je bolj grafični update...

Tisto za zavetrje bomo moral pa tako in tako na roke spreminjat in testirat, tako da jaz sem že installiral novega, edino mapo F1_ORL_2011 v mapi Vehicles sem backupiral :D

Ja jst sm tud nalozil :P in sprobal :P

- Novi formule bres sharkov =) , razn Mclarna in Toro Rossota :P bemti nimam srece hahaha

- Nov zvok formul , ki so mi res zelo vsec

- Napaka pri Toro Rossu , formula nima zvoka , sam to se da hitro postimat ...

- Zaveterje je v fajlu isto , v praksi se nism sprobu

- Grafice predelave povsod , nove gume ostalo pa mislm da bol kot manj isto =)

No sej meni je vseeno, če se spremeni samo pravim, da ni tako hudo. Jaz prov uživam, ko se morm borit, da nekoga prehitim in prav tako uživam, ko vem, da lahko za mano zadržim hitrejšega, če ne nardim napake.

Ja to je kr kul...sicer nisem vseh foruml gledal... moti pa me edino malo daljše nalaganje v lobbyju...

Drugač pa tud za pelat zgleda zelo vredu... ne vem al so samo gume druge al še kaj ampak pele se super zaenkrat :D

No sam nekaj pozablate, če zmanjšamo učinek zavetrja potem tudi na ravnini ne boš veliko hitrejši za nekom. Ta problem smo imeli že lansko leto pa smo prav zaradi tega učinek povečali vendar potem smo imeli pa spet ta isti problem kot danes. Zakaj pa mislte, da imajo dones DRS v pravi F1. Ker v ovinku prav tako veliko izgubijo kot mi vendar potem toliko nazaj pridobijo z DRSjam.

• Downvote 1
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...