gregor vodicar 476 Napisano July 27, 2011 Avtor Share Napisano July 27, 2011 Q: Pole R: Težka dirka, nekaj dobrih bojev s troštom in prosenom. Zdej pa spat, je treba zgodi ustat pa pelat na morjeeeee Čestitke Roku in Vedranu! Kar tako naprej :wink: Mejte se! Link to post
gregor vodicar 476 Napisano July 27, 2011 Avtor Share Napisano July 27, 2011 Mene ne bo v hungaroringu, ker sem na morju. Lp! Link to post
reno 37 Napisano July 27, 2011 Share Napisano July 27, 2011 Mene tud ne bo v hungary, ker grem na morje. Link to post
Domzek 49 Napisano July 27, 2011 Share Napisano July 27, 2011 Mene tudi v Hungaroringu nebo, ker sem na morju Link to post
PEK 2 291 Napisano July 27, 2011 Share Napisano July 27, 2011 Drama. Q uredu 3. Na štartu zgubim 1 mesto, potem pa se zavrtim v šikani in zgubim še ene 15 mest. No potem se nekako furam kokr sem mel še volje in se odločim da probam z 1 postankom... uf... gume MED v 20 krogu ze fuč. Komaj spravim skupaj inlap brez vrtenja, a izgubim ful. Potem dam gor HARD in samo probam branit pozicijo do konca. No, Mesariča mi celo uspe obdrzat za sabo s temi gumami ki niso mele ma 0 gripa... in končam 6. Lah bi blo bolje ampak preveč napak, tako vozniških, kot v taktiki. Upajmo da jih odpravim do Hungaroringa. Link to post
sennas 1 040 Napisano July 27, 2011 Share Napisano July 27, 2011 Hungary Datum dirke: 3.8.2011, 20:00 Dolžina kroga: 4.384 km (52 krogov) Dolžina dirke: 227.968 km Trening: 20:00-20:50 Kvalifikacije 1: 20:50-21:00 Kvalifikacije 2: 21:00-21:05 Dirka: 21:15 Prenos proge! Rezultati 2010! Rezultati 2011! Statistika Madžarska 2011! Link to post
FBR18 112 Napisano July 27, 2011 Share Napisano July 27, 2011 Q1: PB glede na to da q nisem treniral nič. Q2: Žal malo slabše kar je takoj pomenilo P7... sicer pa kar izenačene q. R: Dober štart, takoj na začetku pridobim par mest in vozim za Jankom, ko naredi prvo napako žal nisem mogel mimo sicer bi se sam zavrtel zato mu dam samo rahel push start v rit . Kasneje naredi še eno napako v šikani in tako pridem za Nejca. Potem 20 krogov vožnje med Andrejem M. in Nejcom tako da sem pazil le na napake, prehitevat se mi ni nekako hotelo glede na učinek zavetrja. Ko so nastopili prvi postanki preidem na čelo kolone in tako praktično celo dirko do konca vozim sam, edino srečanje je bilo še z Gregorjem, vendar sem vedel, da z mojimi gumami proti njegovim novim nimam kaj dosti iskati, tako je bilo le vprašanje časa kdaj bo prišel mimo. Nato spet samotna vožnja in le nadziranje razlike do Vedrana in končno P2... presrečen glede na trening je pa res da mi je pista odgovarjala. See you in Budapest Link to post
Marenator 32 Napisano July 28, 2011 Share Napisano July 28, 2011 Q: Še enkrat več nisem uspel najti hitrosti iz treningov. Enostavno nisem najdel ritma pravi čas... 1.32.3 je dobrih 0,7 počasneje od PB, kar bi mi zadostovalo nekje za P2... nevem... Na koncu P8 + 3. mesta pribitka, tako da P11 in dirka je bila, ob skoraj nemogočem prehitevanju, že napol uničena. R: Za povrh še slabo štartam, v gužvi v prvih ovinkih potegnem najkrajšo, padem na 14. mesto, nato me še miro zrine s ceste (v stilu buemi - heidfeld v nedeljo) in dirka je bila uničena. Čeprav sem kolono hitro ujel je sledilo mučno zasledovanje in iskanje priložnosti za prehitevanje, ob tem pa konstantno na krog izgubljal 2-3 sec na krog.... Tole zaveterje je res katastrofalno! No nekako sem se do prvih postankov prebil do 8. mesta, kjer sem obtičal za Kunicem, zato sem se odločil za malenkost hitrejši postanek, da bi se izognil gužvi. V drugem stintu sem več ali manj lovil dirkače pred sabo, ob prazni pisti sem vozil zelo konkurenčne čase in vozil nekje sekundo in več hitreje od dirkačev pred mano. Ko sem jih dohitel, pa spet ista zgodba z tem zaveterjem, kjer sem včeraj pustil ogromno časa...Na koncu 8.mesto, čeprav sem zadnje 4kroge napadal kuniča kot nor, pa nikakor ni šlo mimo... Link to post
MirO 67 Napisano July 28, 2011 Share Napisano July 28, 2011 Marko Rad bi te uprašal dvoje stvari za tisto ko si šel v pesek ali sem jaz tebe ven zrinil iz proge ali si ti ven odletu ko si mene nasadil od zadej(Biti ali ne biti to je uprašanje sedaj) hehe Ker v statistiki pod Incidents imam zelo lepo številko 0 ,ti pa nisi med temi srečneži(pa brez zamere) :wink: Link to post
Marenator 32 Napisano July 28, 2011 Share Napisano July 28, 2011 Miro, ni blo nič zlonamerno zapisano.... Iz 4. zavoja sem ti prišel ob bok ( verjetno me nisi videl), in ko si zavijal v 5. ovinek, si šel na idealno linijo, tam ko sem bil jaz... Stika je bilo dovolj, da sem zletel s ceste. Ni zamere, miro....sej pa smo dirkači Dirko sem že itak prej pokvaril! Link to post
Domzek 49 Napisano July 28, 2011 Share Napisano July 28, 2011 Q1: Uspel mi je dober čas, dovolj za 7. mesto Q2: Popolnoma sem zatajil. Naredil sem preveč napak, zato je bilo 10 mesto več kot zasluženo... Dirka: Štartal sem bolj slabo, vendar sem po zaviranju v 1. ovinek prišel na 9. mesto, nakar so me že v 2. ovinku "skantali" iz steze... Vozil sem se predzadnji, nato pa sem imel nekaj lepih prehitevanj in sem do prvega postanka prišel na 9. mesto... Mirko se je odločil za zgodnji postanek, po časih sledeč pa sem videl, da bi ga lahko po postanku celo prehitel... Izbral sem taktiko medium gum, ki se mi je še kako obrestovala Iz boksov sem prišel tik pred Mirkom, potem pa sem prehitel še Adrija, ki je bil na stezi nekoliko dlje. Po postankih ostalih dirkačev sem se vozil na 8. mestu. Nato sem videl da me je začel loviti Geiser, zato sem se odločil, da kljub temu, da sem šparal gume peljem v bokse, in na mediumkah postavim nekaj dobrih časov, ter si prem markotom naredim nekaj sekund razlike. Zopet je bilo napeto, saj sem iz boksov prišel tik za Janom Vodičarjem, ki sem ga na svežih gumah že v 3. ovinku brez težav prehitel. Sledil je oster tempo do konca, začel sem loviti Mesariča in Trošta, vendar sem se zavedal da sta predaleč. Nato pa me je zadnje 4 kroge dirke ulovil Geiser, vedel sem, da je šel v bokse nekoliko kasneje, zato je pritiskal kolikor je le moral. Zavedal sem se šibke točke te proge, zato sem v določenih sektorjih naredil razliko, da ni moral priti mimo mene... Za nagrado pa sem v zadnjem krogu pridobil še 1 mesto, saj se je Mesarič popolnoma razbil Nato je za seboj zadržal Geiserja, in tako sem le še lepo v miru privozil 7. mesto Ni kaj res zanimiva dirka, vendar sem komaj čakal konec, saj mi je skoraj rit odpadla ... Uživajte na Madžarskem 3 Link to post
Marenator 32 Napisano July 28, 2011 Share Napisano July 28, 2011 Haha, domen, tudi mene zadnje čase neverjetno boli rit!!! Komaj zdrižim dirko do konca! Mučno!!! Link to post
sennas 1 040 Napisano July 28, 2011 Share Napisano July 28, 2011 Še malo moj opis. Q1: Dober krog, tretji za obema alienoma sloracinga. Q2: Napak v prvem krogu, 32.2, potem spet v prvem sektorju slabo, potem pa zelo dobro in sem uspel priti na 32.0, žal tudi Nejc nekaj tisočink hitreje , zato pravzaprav obupno 6. mesto. R: Dober štart, v sendviču med Ferrarijema, potem mučno sledenje Mesariču praktično 30 krogov, kjer sem bil recimo vsaj polsekunde hitrejši na krog, ampak zaradi tega učinka se ni dalo čisto nič. Potem po drugem postanku nadanem soft in sem letel po progi, v prvem ovinku po zunanji strani pihnem Mesariča, takoj zatem pa prav tako po zunanji v lasnici še Glavača . Potem priganjam mašino do konca, da bi še ujel Nejca, a je bilo prepozno, preveč sem izgubil s štartnim položajem. Mislim da se dirke pretirano odločajo na štartu, lani se je dalo čisto v redu za nekom peljat, letos je pa muka da je joj. Potem sem naredil še najhitrejši krog na dirki in to je bilo to, končam peti, malo razočaran, a kljub vsemu dobra dirka z odličnimi borbami. Ker kvalifkacij 1 ponavadi ni nikol rezultatov, prilagam 2 slikci: 1 Link to post
Recommended Posts