Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

Ni najbolsih setupov. To je popolnoma odvisno od voznika kako mu nekateri setupi ustrezajo. Sej sm te vceri mal spremlov in mas veliko rezerve v sami voznji.

Men se ne zdi tko, oziroma nimam boljšega načina vožnje...po domač ne znam hitrej. Ker mi ni jasno kk. Na gasu kokr hitr lah brez drsenja, bremze čist na zadnjem možnem mestu, čez ovinke ni podkrmarjenja...

Trošt, včeri sm še mal vozu okol kr na single player in nikjer nisem dima vidu niti opozorila, pa sm se trudu z nabijanjem obratov...zdej je ok, mam frišn rFactor pa mod. Še on problem ko sm ti včer opisu za lag pa zmrzavanje je šel, pa matchmaker spet dela.

Očitno je res bil sklumpan že rF.

• Upvote 1
  • Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Ma ja, sj sm ti rek, ne bom se pričku zarad 1 nastavitve radiatorja, jst sm kr veselo vozu ko me ni opozarjalo :lol:

Sam bo tole men težko dans, ne vem če sploh kdo tok počas pele ko js...vsaj glede na to kolk se na forumu izprsijo pobi. :P Proga mi je všeč, sam pč ne laufa zadost hitr...

A je slucajno mozno, da se ti kadi pa to ne ves, ker imas low detaile? Ker jaz pri sebi se nism videl dima niti enkrat ceprav ene parkrat mi je ze pokazal tist rdec znak, ki nakazuje na to, da se motor pregreva.

Ma ja, sj sm ti rek, ne bom se pričku zarad 1 nastavitve radiatorja, jst sm kr veselo vozu ko me ni opozarjalo :lol:

Sam bo tole men težko dans, ne vem če sploh kdo tok počas pele ko js...vsaj glede na to kolk se na forumu izprsijo pobi. :P Proga mi je všeč, sam pč ne laufa zadost hitr...

Nič bat...se bova pa midva dajala :P

Ajde a upaš :D Ker pa vidim da bo bolj boj za kako točko kokr pa kj več xD

A je slucajno mozno, da se ti kadi pa to ne ves, ker imas low detaile? Ker jaz pri sebi se nism videl dima niti enkrat ceprav ene parkrat mi je ze pokazal tist rdec znak, ki nakazuje na to, da se motor pregreva.

Vžda, to je to. Ampak tud znakca ni blo nikjer, zato je mene zgrevalo do te mere da sn ponovno inštaliru. Hvalabogu, lahk vsaj normalno vozim...

Res mejte vsi radiatorje na 2, ker če imate verjetno detajle na low, ne vidite dima (Bračič, Mesarič, Mrhar.....). Smo povedali 2 in ne bo izgovorov, komur bo kadilo, bo kazen. VSI IMEJTE (IMAMO) 2 radiator z q. Za dirko po vaši želji :)

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...