SchumacherM 58 Napisano July 27, 2011 Share Napisano July 27, 2011 Ni najbolsih setupov. To je popolnoma odvisno od voznika kako mu nekateri setupi ustrezajo. Sej sm te vceri mal spremlov in mas veliko rezerve v sami voznji. Men se ne zdi tko, oziroma nimam boljšega načina vožnje...po domač ne znam hitrej. Ker mi ni jasno kk. Na gasu kokr hitr lah brez drsenja, bremze čist na zadnjem možnem mestu, čez ovinke ni podkrmarjenja... Trošt, včeri sm še mal vozu okol kr na single player in nikjer nisem dima vidu niti opozorila, pa sm se trudu z nabijanjem obratov...zdej je ok, mam frišn rFactor pa mod. Še on problem ko sm ti včer opisu za lag pa zmrzavanje je šel, pa matchmaker spet dela. Očitno je res bil sklumpan že rF. 1 Link to post
sennas 1 040 Napisano July 27, 2011 Share Napisano July 27, 2011 Ok Grega, sam da nisi mel sklopljenih okvar . No sej če se ti ne kadi, maš lahko kar češ , sam da ti dela zdej normalno . Link to post
SchumacherM 58 Napisano July 27, 2011 Share Napisano July 27, 2011 Ma ja, sj sm ti rek, ne bom se pričku zarad 1 nastavitve radiatorja, jst sm kr veselo vozu ko me ni opozarjalo Sam bo tole men težko dans, ne vem če sploh kdo tok počas pele ko js...vsaj glede na to kolk se na forumu izprsijo pobi. Proga mi je všeč, sam pč ne laufa zadost hitr... Link to post
reno 37 Napisano July 27, 2011 Share Napisano July 27, 2011 A je slucajno mozno, da se ti kadi pa to ne ves, ker imas low detaile? Ker jaz pri sebi se nism videl dima niti enkrat ceprav ene parkrat mi je ze pokazal tist rdec znak, ki nakazuje na to, da se motor pregreva. Link to post
resman 3 Napisano July 27, 2011 Share Napisano July 27, 2011 Mene danes ne bo, fajn dirkajte Link to post
gregor vodicar 476 Napisano July 27, 2011 Avtor Share Napisano July 27, 2011 Ja Andrej tako je! Tisti, ki imamo detajle na višje nastavljeno, bomo videli dim. Tako, da imejte res vsi rad. na 2, ker tisto kajenje je res izjemno motoče! Link to post
edgeslo 1 162 Napisano July 27, 2011 Share Napisano July 27, 2011 Ma ja, sj sm ti rek, ne bom se pričku zarad 1 nastavitve radiatorja, jst sm kr veselo vozu ko me ni opozarjalo Sam bo tole men težko dans, ne vem če sploh kdo tok počas pele ko js...vsaj glede na to kolk se na forumu izprsijo pobi. Proga mi je všeč, sam pč ne laufa zadost hitr... Nič bat...se bova pa midva dajala Link to post
SchumacherM 58 Napisano July 27, 2011 Share Napisano July 27, 2011 Ajde a upaš Ker pa vidim da bo bolj boj za kako točko kokr pa kj več xD A je slucajno mozno, da se ti kadi pa to ne ves, ker imas low detaile? Ker jaz pri sebi se nism videl dima niti enkrat ceprav ene parkrat mi je ze pokazal tist rdec znak, ki nakazuje na to, da se motor pregreva. Vžda, to je to. Ampak tud znakca ni blo nikjer, zato je mene zgrevalo do te mere da sn ponovno inštaliru. Hvalabogu, lahk vsaj normalno vozim... Link to post
SchumacherM 58 Napisano July 27, 2011 Share Napisano July 27, 2011 Pobi...LMT ekipa je naznanla svoj 2010 mod. Ta teden uleti. To je njihov prvi pravi ornk public mod. Tega se pa veselim.. Link to post
sennas 1 040 Napisano July 27, 2011 Share Napisano July 27, 2011 Res mejte vsi radiatorje na 2, ker če imate verjetno detajle na low, ne vidite dima (Bračič, Mesarič, Mrhar.....). Smo povedali 2 in ne bo izgovorov, komur bo kadilo, bo kazen. VSI IMEJTE (IMAMO) 2 radiator z q. Za dirko po vaši želji Link to post
Kunčič 43 Napisano July 27, 2011 Share Napisano July 27, 2011 Za dirko pa mejte vsi na 1 radiator razen mene Link to post
gregor vodicar 476 Napisano July 27, 2011 Avtor Share Napisano July 27, 2011 Vsekakor bomo dobr stestiral med pavzo :wink: Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano July 27, 2011 Share Napisano July 27, 2011 Veliko sreče dirkačem, v glavnem pa navijam za Ferrari Link to post
denis 38 Napisano July 27, 2011 Share Napisano July 27, 2011 Žal sem imel tehnične težave z netom tako da mi ni uspelo Pa naslednič Link to post
SchumacherM 58 Napisano July 27, 2011 Share Napisano July 27, 2011 Eh, je ži fertik Ka pa češ, več ko zadi ne bi šlo po tisti prometni še..bo pa Hungaroring boljš. Link to post
Recommended Posts