Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

Eno vprašanje. Kako vozite zadnjo šikano, tisto bolj zavito ali tisto, ki je bolj ravna, ker včeraj naprimer Domen ko si vozil sem v zadnjem delu proti tebi izgubil 0,5 sekunde. Mal mi je sumljivo z temi časi. Na tistem delu proge lahko peljes tudi po drugi šikani, je dosti hitrejša in lažja.

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Šikana velja tista ostra, saj pri ta drugi gre skoraj naravnost. Jas še kar naprej pridno treniram, prazen mi je prejle uspelo 1.31,6xx, čeprav sem v prvem delu še pustil ene 0,2sec. Tudi poln sem kar napredoval (hvala sandi), vozim tam nekje 1.36,3 pa do 1.36,7. Skratka, upam, da bo tokrat na dirki šlo vse po maslu in bo padla kaka solidna uverstitev...

Dons sm bil sokiran, ker sem dojel da je dejansko vse v setupu. Sva sla 2x skupej na stezo jaz in Marko pa me je prvic Marko gladko dohajal in je bil kar precej hitrejsi. Delal sem case krepkih 1.38. Potem pa sem ga prosil za njegov setup in sva sla senkrat furat sem ga pa zadej pustu pa tisti trenutek sem postavil PB 1:37:0xx. Se pravi sekundo v povprecju hitreje. Ok stekam, da si ne vem zarad bolsiga setupa pol sekunde hitrej sam v povprecju sekundo to je pa kr mal huda. Praznga sem fural 1.32.1xx vendar mislim, da bi sel lahko pod 1.32.

Eno vprašanje. Kako vozite zadnjo šikano, tisto bolj zavito ali tisto, ki je bolj ravna, ker včeraj naprimer Domen ko si vozil sem v zadnjem delu proti tebi izgubil 0,5 sekunde. Mal mi je sumljivo z temi časi. Na tistem delu proge lahko peljes tudi po drugi šikani, je dosti hitrejša in lažja.

Silvo vozil sem normalno šikano, nisem šel naravnost... Če si bil pou sekunde počasnejši, potem pa je to pri tebi problem, ker očitno ne zvoziš natančno, oz. dovolj agresivno zadnji sektor :)

Kazni - VN Silverstone 2011

Gregor Vodičar - +10s h končnemu času (prehitro čez črto boksov) -že vnešeno v gpcos!

Marko Geiser - +3 mesta na naslednjem štartu (povzročanje splošne nevarnosti z razbitim avtom in posledično povzročitev nesreče)

Grega Bračič - +15s končnemu času (povzročitev nesreče v 1. krogu)

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...