Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Bom počakal na update release pa potem vprašal, če bo potrebno. Nebi rad zdaj izdelal izboljšane skine in bi potem ravno prišel update, kar bi pomenilo, da je bilo vso delo praktično zaman. :wink:

No, prvi trening sem oddelal...1.33,2...Vse skupaj bi še bilo dost bolj konkurenčno, če nebi v zadnjem sektorju spet izgubljal po 0,5sec in več...Ti zadnji sektorji mi zgleda niso pisani na kožo, že v valencii je bil isto! Upam, da jutri, ko bom vozil poln, najdel te pol sekunde, da se bom lahko približal vrhu!

Čestitke.

Ni problem, samo poskušaj čimprej spuščat hitrejše za krog (v kolikor do tega pride) in vozit pošteno in ne bo nobenih težav. Predvsem pazi na tiste, ki se borijo za prvenstvo, da ne bo kakih neljubih incidentov.

Sej bo šlo, ne obupat :).

Lp

sporočam svojo odsotnost na dirki zaradi tehničnih težav hkrati pa še povem da grem za cel mesec na morje tako da me tudi na nasljednih dveh dirkah nazalost ne bo nato pa pridem na vsako :)

Uredil - sennas
Ok, naslednjič napiši to v temi namenjeni za to....
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...