Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Vrstni red instalacije:

rfactor 1.255 - kopiraj censored - F1 Orl 2011 Mod - Popravek 1 - Popravek 2 - Silverstone

Kar se Silverstona tiče: F1 2010 mapo kopiraš v rfactor/GameData/Locations

vse sem nalozil na novo po vrstnem redu kot pise adri pa mi se vedno ne dela zato bom sedaj drugi rfactor zlovdal iz par**sa pa upam da bo potem delalo hvala csem za pomoč. lp

• Upvote 1
  • Downvote 1

vse sem nalozil na novo po vrstnem redu kot pise adri pa mi se vedno ne dela zato bom sedaj drugi rfactor zlovdal iz partisa pa upam da bo potem delalo hvala csem za pomoč. lp

Ja ker na par**su je magičen, posut z prahom iz dreka samoroga.

aw_jeez.jpg

• Upvote 1
  • Downvote 1

Sploh ne vem ce znam se vozt :roll: .Že slabe 2 tedna nism vozu pa nič kej na to ne kaže, da bom v prihodnjih dneh kej vozil. Nobenga časa, če je pa čas sem pa totalno zdelan.

ja poglej schumacher morda je pa ravno to narobe vse ostalo sem ze probal sedaj bom pa se to tudi ti bi ce ti nebi delalo.

lp krso

ISTA STVAR ne more drgač delat kristusmarijapomagi, pa koga puščajo za kompe no....

Inštaliraš rfactor, kopiraš cr**k v mapo kamor si ga inštaliral, potrdiš prepis. Pa probaš zagnat, pa DELA. VEDNO. Če ne je kriv komp al pa uporabnik.

• Upvote 1

Tle se morem strinjat s SchumaherjeM. :)

Mapa za Silverstone more zgledat nekako tako: rFactor\GameData\Locations\F1 2010\LMT_F1_England_10 (in tukaj je vse noter od te proge).

Lp

Ma jas pa enostavno ne najdem ne časa ne motivacije za silverstone. Sem včeraj poskusil in me je po 5krogih povsem minlo. Tako, da če me v teh 3 dneh ne navdihne dirkaški vikend v real f1, potem si bom vzel dopust in v sredo ne bom nastopil...

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...