Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

lep pozdrav. sem novi dirkač ki se vam bo pridružil pri derkanju. imam pa en problem ko instaliram igre in vse dodatke ter proge mi igra dela povsem normalno le na progi za veliko nagrado britanije v silverstonu mi ne dela, in sicer ko mi nalaga progo mi napise error in mi vrže vn iz igrice, naj še povem da tudi pri drugih modih se mi je pojavljal isti problem in le z silverstone progo, če morda kdo ve kaj bi lahko bilo narobe?

Guest Anže Nose

lep pozdrav. sem novi dirkač ki se vam bo pridružil pri derkanju. imam pa en problem ko instaliram igre in vse dodatke ter proge mi igra dela povsem normalno le na progi za veliko nagrado britanije v silverstonu mi ne dela, in sicer ko mi nalaga progo mi napise error in mi vrže vn iz igrice, naj še povem da tudi pri drugih modih se mi je pojavljal isti problem in le z silverstone progo, če morda kdo ve kaj bi lahko bilo narobe?

ja, če je problem samo v progi, potem jo še enkrat naloži... pa pazi tudi KAM jo naložiš

sem storil to že 3 pa še vedno ne pomaga in ne vem zakaj noče ravno ta proga delat pri vseh modih. a se da kje posebaj samo to progo dobit da jo se enkrat nalozim ker po mojem mnenju je to da je neki proge na eni datoteki neki pa na drugi in mi potem steka ceprav sem obe datoteki nalozil po navodilih in tja kamor je pisalo.

Na prvi strani imaš Download link SAMO za to progo. Mapo F12010 kopiraj v svoj locations direktorij! Če vsem ostalim dela mora tudi tebi, tako da si očitno ti nekaj zamutil.

Izgledati mora nekako takole.. disk/rFactor/GameData/Locations/F1 2010/Silverstone

zagotovo je pri meni nekaj narobe ja samo ne vem kaj, progo sem potegnu dol in jo instaleral tako kot si rekel samo ne pise mi silverston ampak LMT F1 ENGLAND kar pa najbrš nima veze. nevem zakaj ampak samo ta proga steka tut drugje ko igram na drugih modih bom jutri vse ponovno nalozil pa upam da mi bo delal ker danes nimam časa ker imam izpit. hvala vsem za nasvete.

Guest Anže Nose

no pa je še pri meni ena napaka... ko zaženem rfactor mi pač pokaže črn zaslon in potem vrže ven, "rfactor ne deluje več" drugače je še danes zjutraj delalo vse... Edino kar sem v teh dneh nalagal je COD4, ki sem jo imel že enkrat pred tem naloženo, ampak kar od enkrat ni več delala in metalo ven kot pri rfactor, zato sem zbrisal... je to dvoje mogoče kaj povezano? Ker če se mi prav zdi je tako, da ko eno dela, drugo ne dela in obratno...

še nekaj bi vas uprašal če kdo ve... tale napaka se mi pojavlja, če zaženem logitech profiler ali pa moj antivirus, ESET NOD32:

"ta program se ni uspel zagnati, ker njegova vzporedna konfiguracija ni pravilna. Če želite več podrobnosti, si oglejte dnevnik dogovdkov programa ali uporabite ukazno vrstico sxstrace.exe"

Guest Anže Nose

rFactor zdaj dela, motilo ga je to, da je bil prižgan xfire. Čudno, ampak ko je ugasnjen dela...

glede te druge napake pa ne vem nič. sem gledal že po internetu, našel sem originalen prevod te napake v angleščini, "side-by-side" se imenuje se mi zdi. Sem iskal po forumih, pa ima veliko ljudi probleme s tem, amapak še nobenemu ni uspelo odpraviti...poskusil sem že reistallat, pa nič ne pomaga...

pozdravlejni ponovno. ponovno sem nalozil samo igro se enkrat vendar mi se vedno silverston ne dela. zanima me če je lahko napaka v samem rfactorju? in pa če mi je kdo pripravlen instalerat prek team wiverja če slučajno jaz delam kaj narobe.

lp krso

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...