Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

FPS-jev nikol dost>več jih je bolš je.

Jih imam od 250 pa do 450 odvisno od proge in odseka proge, nastavljeno pa nekaj na high nekaj pa na max. [dance]

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Anže, sicer ne vem s čim sem ti na rep stopil, ampak če sosedu dela tebi pa ne, potem očitno nekaj ni isto. Kakšne specifikacije imata oba ne vem, očitno pa je neka razlika. Ni pa nobenih "trikov"... hardware je hardwere. In to je najpomembneje. Razni driverji, čisti winsi in podobno pomaga, čudežev s frame rate-i pa ne dela, če si to mislil.

Sicer pa bi blo najbolš če bi sploh napisal kakšen maš računalnik... takole na pamet govort ne moremo nič.

Guest Anže Nose

hehe, zdele sem prebral kar sem napisal pa se mi res zdi čudno... sry, če si si narobe predstavljal, ker nisem mislil tak da bi te žalil al pa kej... hehe

takole mam:

procesor: Intel® Core i3 3.20 GHz

RAM: 4GB

Grafična: 1GB ATI Radeon HD 5450

Microsoft Windows 7 Home Premium Edition (build 7600), 64-bit

to so osnovne informacije, mislim da je to kar naj bi dalo neko sliko...

Stari komp na katerem sem imel tam okoli 50 60 fps je imel denimo 1,25GB ram ddr1, 1500 Mhz, grafična Geforce 7600 GS in je dosegal praktično isto fps kot tvoj. Nevem ampak nekaj tu hudo ne štima. Kaj pa ostali špili? Delujejo normalno?

Jest mam star računalnik AMD 1.6 1G RAM GRAFA Geforce 6800GT, pa imam odvisno od proge med 55 do 100 fps-jev .Silverstone med 73 do 90 pa je kr cool.Edino med dirko me pa kr kdaj ven zabrise.

Uredil - mrhar
Guest Anže Nose

stari komp je imel neko ATI grafično, mislim da 256MB pa je delalo skoraj isto kot zdaj... Ker če malo logično pomislim bi mi mogla rfactor za šalo delati z optimalnimi nastavitvami. Ali pač ne? Heh, ker tak za v smeti pa že spet ni...

Ja Adrijan, tudi na drugih špilih ne dela vse kot mora, recimo Fifa 2011, tam dam res use na minimalne nastavitve pa je še vedno opazno neko štekanje, ki ni tako očitno ampak to useeno moti, še posebej pri formuli... Danes sem za test potegnil neke Transformerse, češ da bojo tamali igral, pa sploh ne vem če bojo, ker tut tle spet trga...

Saj bi se strinjal da je grafična, ampak useeno bom probal še kaj prebrskat...

http://www.videocard...h_end_gpus.html

Ja, grafična je res na repu razpredelnice... tako da to je definitivno problem čim nastaviš na prevelike zahteve... Najbolj je odivsno od katere resulucije furaš, kater DX uporabljaš in seveda na kaj imaš nastavljene nastavitve v špilu. Tako da mogoče probaj DX8 ali 7, sence čisto izklopi, ostale nastavitve medium, low... (če imaš nadzorno ploščo za to grafično izklopi vsa glajenja in filtracijo (AntiAliasing, Anisotropic Filtering) . V končni fazi je bolj pomembno da ti hitro dela kot lepo. Sploh tukaj ko je odzivnost zelo pomembna...

Čim pa enkrat menjaš grafično na karkoli za vsaj, kaj vem, 80€, pa bi moglo vse delat kot se šika... Naj te pa ne zavede 1GB rama na grafični... sploh v rFactorju to nima nobene veze.

Sam čudno, ko tam primerjam (mirkotov link) z mojo Geforce GT 220 se sploh ne zdi, da je moja kaj boljša, pa mi vse dela kot se šika. Spucaj dobro notranjost kompa, formatiraj diske, na novo gor windows pa prave najnovejše driverje gor dat. Če pa bo še vedno zajebavalo pa novo grafično. Tako bi jaz naredil...

Mogoče lahko pogledaš tudi za kkšno rabljeno. Na tistem linku ki sem ti ga dal glej da ima rezultat tam med 1.000 in 2.000 in bo kar koli od tega ziher vredu ;) 2.000 je že zelo dobr, ker tiste s scorom 3.000 so po 250€ in gor... tudi 600€ za ultra gamersko grafično ni nič takega :D

Jaz glih trenutno mal pogledujem po Radeonu 6950... sm se mi po eni strani zdi mal neumno dat 250€ za njo [Joj]. Se pa jo baje simple "odkleni" na 6970-tko :D

Dobr zdej smo že čist off... Če je potreba naj se raje nova tema v primernem kotičku odpre, da tukaj ne smetimo...

če ti gre točno na 60 in nikoli ne skoči recmo na 70, potem jst ne vidm druge kot da maš vsync vklopljen. To izklopi + uporabi vsa proc. jedra + poskusi še z vklopljenem tripple bufferingom v catalystu.

lp

Mislim da bo nizkih 1.33 že skoraj dovolj za Q2, tako da to niti ni slab čas pomoje. Je pa res, da je do dirke še daleč in vprašanje če bojo časi še kaj veliko padali. Jaz sem trenutno na 1.33.1

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...