Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Jp antivirusnike na off.

p.s. a ve kdo za kakšen dober win 7 aktivator? Sem zdaj ''ponesreči'' updejtal in mi skus teži, da ni original. :roll:

Sem jih probal že vsaj ene pet različnih iz partisa pa noben hudič ne prime. [opa] Za 7600 x86

hehe, sej je zanimiva , samo meni nikol niso bli jasni teli hitri ovinki v Silverstonu :D

Treniral bom pa bolj ali manj naslednji teden, ker grem ju3 (petek) v Terme Čatež in me ne bo do naslednjega petka (8.7.) :oops:

Domzek v prihodnje bolj pazi na voznike pred sabo. Vem da ti je to prva dirka ampak vseeno v bodoče bolj pazi kdaj voznik pred tabo zavira... če lahko ti na zaviranju bremzaš 20m kasneje ti to nič ne pomaga če tisti pred tabo ne more na enaki točki zavirat, zato moraš ti pazit da ga ne nabašeš. Mene si dobro pobral z ovinka, hvala bogu sem lahko nekako naprej peljal, zgubil pa sem eno mesto se mi zdi... Tako da samo za v bodoče malo bolj previdno. Krogov je dosti tako da je priložnosti za prehitet več kot preveč :D. Že najmanjši dotik pomeni izlet s ceste. Še posebej v hitrejših ovinkih.

Rok že v svoji prvi izjavi sem napisal zakaj je prišlo do tega in se ti še 1x iskreno opravilčujem...

Namreč ves čas mi je iz igre vn metalo in enako pri nesreči s teboj ,na mojo srečo je bila ravnina da se meni ni nič zgodilo, v igro mi je pa nazaj vrglo šele ko sem bil v tvojem zadku dirkalnika in nisem moral drugače reagirati [wall] [wall]

Res mi je zelo zelo žal, ker sem res pritiskal na zavore kolikor hitro je bilo mogoče :(

• Upvote 1

Ja sem prebral. Opravičilo sprejeto. [ok]

Tud sam sem ravno na zadnji dirki imel enak problem, da je monitor brez signala ostal in sem takoj zabremzal. Sem mel še Andreja ob sebi tako da sem pazil da ja ne bi zarad tega prišlo do nesreče... Se dogaja, kaj hočemo... "tehnične" napake v bolidu :P

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...