Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Q: Katastrofalno...Enostavno ko gre zares jas totalno odpovem...Še 3dni nazaj sem komot peljal 1.38.2 in nižje, danes totalna tema...enostavno ni mišlo...Na koncu 8. mesto, sekundo za PB...

R: Hja, štart kar dober, brez incidentov v prvi zavoj, pridobil eno mesto...začelo se je solidno...Potem sem potreboval nekaj krogov da sem ujel ritem, ko sem ga, je vse teklo odlično...konstanten temo, brez večjih napak, sicer malce počasneje kot sem upal, da bom vozil, pa vseeno... Po 20 krogih dvojno vodstvo Force Indie. Počasi sem lovil Silvota, ga ujel, za trenutek celo prvič prišel v vodstvo...potem rahla napaka in že sem bil na 4 mestu. V 26. krogo prvič in zadnjič v boks, končno brez zapletov, iz boksov na varno 5. mesto za silva...Nato sem rahlo izničeval prednost silva, ga že ujel, nakar mi kar naenkrat pri zaviranju odnese zadek, pri tem še tresnem silvota in to je to... Zavore so mi odpovedale...Brakes na 7!!! Fak... [Jaoo] Znorel skoraj... Končno dobra dirka, lepo število točk, pa mi 4kroge pred koncem vse odpove!!!

Silvo se opravičujem...vzel sem ti 4.mesto, ampak mi je kar na lepem odneslo zadek, nisem niti mogo reagirat pa nič...

Slabše piste zame še ne... poleg malo treninga je bil setup totalno v k.... v ovink je prvi konec ven rinil, na pospeševanju zadnji,... je lahko sploh še slabš?!??!????

Q: Za las falim Q2... torej že 3. 11. mesto...

R: Štart soliden. Nekaj bojev na začetku vendar enostavno nisem mogel bit konstanten. Potem večinoma vožnja s samim sabo, na kar pride četverica postankarjev iz ospredja... več kot nekih zapiranj nisem mogel uprizorit in tako je bilo samo vprašanje časa kdaj bodo mimo. Potem boks in spet večinoma samotna vožnja in borba s samim sabo. Na koncu naredita voznika pred mano napaki in tako pridem do 4. mesta, realno pa si s to dirko več od 6., 7. mesta nisem zaslužil... Če ne drugega je bila enkrat poplačana vztrajnost. Se vidimo v Silverstonu v upanju na boljši performance.

Vodičar, a si probal z drugo mrežno, ne tisto ki jo maš na osnovni plošči. Sposod si eno na PCI pa probaj... zna bit kej s tisto na plošči narobe. Verjetno ti je spet vzelo 25 zagarantiranih pik...

Bravo Nejc huda borba na koncu, vedu sem da boš prehiter za moje obrabljene gume, ampak sem se vsaj boril do T1 zadnjega kroga... [wall]

Verjetno napačen torro rosso, ampak vseeno:

f11.jpg

Na Q pojma nimam kje zgubim toliko... 5. mesto

Slab štart in potem še zelo pazljivi prvi sklop ovinkov in padem na 11 mesto do konca 1. kroga.

Borba nazaj je bla super posebej z Force indijami in troštom. Uspel mi je vozit brez napak in tudi taktika je bla vredu... tko da sem prlizel do 1. mesta, a sem vedel da me bo Nejc do konca še ujel z njegovi 1:39.x ... :)

Čestitke Nejcu pa škoda za disconnect Vodičar, probaj tisto kar sem reku...

Hvala za dirko, res je super tale liga. Komaj čakam Silverstone (a je tanov?) :)

Heh jaz sem pa mislil, da je grafa moda tako za en k... da se neda naredit niti s pomočjo fotošopa lepe slikce pa sedaj vidim, da sem se motil. Vsaka čast Janko kako ti rata to sfrizirat, meni vedno pride nekako preveč risasto. :oops:

Novi layout bo v Silverstonu mhm.

Odlična dirka za mene do prvih postankov v 26 krogu. Prvo me je nagazil moj moštveni kolega, seveda je bil avto kar poškodovan. Grem v bokse in namesto medium dam soft. Katastrofa!!!. 4 kroge pred ciljem sem moral še enkrat v boks in seveda izgubil stopničke. Dirka se je odlično razvijala do prvih postankov, potem pa je slo vse narobe. Marko, se zgodi. Škoda, da nismo prišli višje, ker smo imeli odličen avto. Napaka v taktiki.

Ma ne vem kaj je. Najbolj me jezi to, ker sem testiral v teh 14 dneh ene 3x po vsaj 2 uri ali več in nisem imel težav.. Pojma nimam kaj je zdaj to kar naenkrat. Je pa dejstvo, da se to dogaja odkar imam nov modem.

Pred naslednjo dirko bom na novo naložil igro in vse. 820p resolucijo si bom naštimal, vse low, dx7, če me bo pa še enkrat vn vrgl pa ne vem kaj bom. Prešaltal na star računalnik(nimam ravno posebne želje) ali pa končal z ligo.

Drugače pa čestitke vsem! Še posebej Nejcu, Glavaču in Andreju!

Da še jaz malo opišem dirko, dokler je trajala [opa]

Q: V obeh delih P1. Uspela sta mi dva dobra kroga. Ta proga mi je res ležala, saj praktično ni bilo pospeševanja iz zavitih delov kot so kakšni polžki in podobni smotani ovinki :D

R: Sam štart kar dober, potem pa sem malo prepozno zaviral in me je prehitel Nejc, ampak na srečo je on ponovil mojo napako 2 ovinka kasneje, tako da sem lahko prišel mimo. Bil sem na soft gumah tako da sem vedel, da bom moral pritisniti na plin. Po prvih postankih v 9 krogu sem prišel mislim da na 5 mesto, za Glavača in Kunčiča. Na novih soft gumah ni bilo ravno težko prehitevati, tako da nisem imel preveč dela z vsemi pred mano. Potem pridem na prvo mesto in zopet postanek v 20 krogu, kjer sem naredil napako in pozabil izklopiti popravljanje kar me je stal0 7s daljši postanek. Posledično sem prišel ven šele na 5 mesto ali celo 6 zopet za glavača in tokrat prosena, ki sta se ravno borila. Zopet sem prišel mimo a izgubil kar nekaj časa. V 25 krogu, ko ravno pridem nazaj na 1 mesto pa conection lost [wall]

Namen sem imel iti še enkrat v bokse in sicer v 31-32 krogu. Če bi zmagal ne vem. Šanse so bile dobre, ker vsi, ki bi mi lahko vzeli zmago so imeli v planu še en postanek, tako da nimam pojma. Lahko bi se pa čisto drugače razpletlo.

Očitno je letošnji naslov močno pod vprašajem, ker že zdaj vem da bom vsaj še 2 dirke manjkal in če bo Nejc nadaljeval s takimi predstavami, bo njegova prednost samo še večja. Ja ni kaj.. Zdaj vem kako se je Vettel lani počutil, ko mu je tolikokrat crknil avto, ko je bil v vodstvu. No na koncu se mu je vendarle izšlo. Upam, da se ponovi zgodba tudi pri nas [it]

Še moje videnje včerajšnjih dogodkov.

Q1: Moj najboljši krog na tej progi, dovolj za 4. mesto, zelo zadovoljen. Čestitke Domžeku za uvrstitev v drugi del in Glavaču (kar pa ni presenečenje) :)

Q2: Napaka v prvem hitrem krogu, a sem se zbral za drugi krog in spet je bilo kar solidno in dovolj za 4.mesto.

Nasprotno od Gregorja pa sam sovražim take proge, kjer ni hitrih ovinkov in dolgih pospeševanj, tako da sem bil nad rezultatom zelo vesel.

R: Dober štart, Vedran pred mano je spet obstal, tako da sem se mu komaj izognil (pričakoval sem nekaj takega, ker ima on nerazložljive težave s tem modom), a sem uspel smukniti na 3 mesto. Potem sem dolgo vozil za Janovljakom, bil sem malo hitrejši a sem imel slabo hitrost na ravnini in ga nisem uspel prehiteti. Potem v 15 krogu prvi postanek, padem za Roka, kjer se dobro boriva a mi ga le uspe obiti. Potem epski boj z izjemno hitrima Force Indijama, ki se nikakor nista dala, še posebej Kunčič, ki se je zelo upiral, a sem ga prehitel mislim da v drugem sklopu ovinkov, kjer je imel slabši oprijem. Potem dobro dirkanje za medium gume, Gregor me je spet ujel in prehitel, potem verjetno zmaga zanj šla po gobe s connection lost. Pred zadnjim postankom sem videl da Glavač gre v boks zato sem šel takoj krog zadaj tudi jaz, prišel tike pred njim ven a me je na rovaš boljše hitrosti na ravnini prehitel in potem sem samo še čakal kdaj me bo Janovljak, kar se je tudi zgodilo. Ko sta me prehitela sem samo še varno pripeljal do cilja na solidnem 3. mestu, a po pravici povedano kar malo razočaran. Čez črto sem šel z mislim da 0.3 litra bencina! in zavore na 1%. :D

Športno moram priznati, da je Nejc pač izjemen taktik in Glavač je pač glavač :). Čestitke obema! Bravo tudi mojemu kolegu Sašu, ki je spet privozil dve točki :)

Zelo mi je žal za Gregorja, ki res nima sreče. Priporočam kot je rekel Glavač, probat drugo mrežno kartico in zaganjat rfactor kot administrator (vsaj jaz to delam v w7, nimam pa nikoli težav). Zna bit da res mrežna ga nekaj serje......

Statistika bo kmalu.

Lp

Joooj js pa sploh nevem kaj je narobe z mojim kompom...

Podobno kot vodičar sem večkrat testiral, in je delalo vse normalno (mislim , da sem za tolo progo zagonil več kot 14 ur !) ...

Nato pa pride dirka in mi 2x nenavadno vrže iz igrce (ikonica še je spodi samo nvm zakaj je vn vrglo) in sem moral 2x z miško nazaj vklopit igrco, vendar je bil problem zato, ker sem izgubil veliko mest , sekund + obakrat krilce...

Prej se mi to še nikoli ni zgodilo :blink:

Ima kdo kakšno idejo kje bi ''tičal'' problem ?? :oops:

• Upvote 1

Neki druga aplikacija ti očitno hoče vzet pozornost in se ti zarad tega rFactor minimira. To ni rFactor kriv, poglej kaj maš druzga kej (kak MSN je včasih znal delat probleme)

tam klikni na ikonco od rfactorja - desni klik - lastnosti - v okence ''Cilj'' dodaj čisto na koncu presledek in napis +fullprio pa lahko še en presledek in +fullproc

+fullproc pomeni, da ko boš v špilu ti bo procesor deloval za špil do maksimuma (morda malce bolši fps...)

+fullprio pomeni, da ima rfactor, ko je zagnan prvi prioriteto in bo tako morda izničil vsiljevanje ostalih programov?

Neki druga aplikacija ti očitno hoče vzet pozornost in se ti zarad tega rFactor minimira. To ni rFactor kriv, poglej kaj maš druzga kej (kak MSN je včasih znal delat probleme)

Medtem , ko vozim imam vklopljene samo tele zadevce:

- AVG

- Logitech Profiler

- Power Suit ...

Nobenih Msn-jev , TeamSpeak-ov ali Skype-ov nimam vklopljenih :oops:

• Upvote 1
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...