Tomaž Eržen 1 083 Napisano June 29, 2011 Share Napisano June 29, 2011 K meni Asus tudi nima več vstopa... vsak ma svoje izkušnje. Lani sem kupil kar drago plato in so bili samo problemi z njo. Kupim nek osnovni MSI za test in dela ko šus. O težavah z bratovim laptopom (Asus) pa sploh ne bom začel... Vsake oči imajo svojega malarja, moje vidijo predvsem Gigabyte Link to post
SchumacherM 58 Napisano June 29, 2011 Share Napisano June 29, 2011 Lepo se mejte, ne bo me. Raje se naspim za šiht. Tak al tak mi ne gre Valencia. Link to post
Yelo 36 Napisano June 29, 2011 Share Napisano June 29, 2011 Danes sem žal zaseden in ni varijante ,da se udeležim dirke! Mislim pa,da bom manjkal tudi na naslednji. Dopust - morje! Link to post
Grega Balazic 295 Napisano June 29, 2011 Share Napisano June 29, 2011 Jaz imam asusov prenosnik in z lahkoto vozim rfactor na najvišjih detajlih in 7 avto "videnih". Edino pri snemanju dirke malce šteka. Drugače je pa Asusov prenosnik mljask (!), imam tudi Applov iMac, ki je slabih 2x dražji od prenosnika in je mnogo slabši. Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano June 29, 2011 Share Napisano June 29, 2011 Zmogljivost ni bila nikoli problem... in čestitam za asus užitke. Pri meni jih ni nikoli bilo in jih verjetno ne bo več Pa nazaj ontopic: 20min pred začetkom kvalifikacij se je internet odločil, da bo muhast. Pred začetkom je začelo delat in sem celo upal da bo. Minuto kasneje sem spet gledal glavni meni rF in obupal. Link to post
mrhar 102 Napisano June 29, 2011 Share Napisano June 29, 2011 Na še takrat ko si človek obeta pike, me spet net zjebe. Jebemti SIOL. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 29, 2011 Avtor Share Napisano June 29, 2011 Pa dobr .. A je siol al pa komp? Ampak glede na to da Janu na istem modemu dela vse ok, je očitno nekaj z mojim kompom, ker 3x zapored conection lost je pa mal prehuda. Še ena taka pa preneham, ker to pa res nima nobenga smisla več.. Pa sm 3x testiru po 2 uri ali več, pa je blo vedno ok.. ampak za dirko me pa zmer zaserje. Še mal pa bo use skupi sosedu na vrt letel. Link to post
Domzek 49 Napisano June 29, 2011 Share Napisano June 29, 2011 eto isto meni gregor... Ko sem Roka PRosena (se mu zelo opravičujem) zadel v rito dirkalnika, nisem imel kaj drugega, kajti pred tem mi je za 5 sek. vrglo iz igre... Posledica odstopa pa sta bila vrhunca j**anja z netom, ko mi je še 2x vrglo iz igrce in sem jo mogu z miško nazaj nastavit, in obakrat mi je krilce zbilo dol, tako da sem lahko samo končal dirko Link to post
mrhar 102 Napisano June 29, 2011 Share Napisano June 29, 2011 (urejeno) Mislim da je siol ker vsak dan ob isti uri ven vrze.kr neki [smoke]Pri meni je tole ze drugic zapored. Uredil June 29, 2011 - mrhar Link to post
reno 37 Napisano June 29, 2011 Share Napisano June 29, 2011 Pa dobr .. A je siol al pa komp? Ampak glede na to da Janu na istem modemu dela vse ok, je očitno nekaj z mojim kompom, ker 3x zapored conection lost je pa mal prehuda. Še ena taka pa preneham, ker to pa res nima nobenga smisla več.. Pa sm 3x testiru po 2 uri ali več, pa je blo vedno ok.. ampak za dirko me pa zmer zaserje. Še mal pa bo use skupi sosedu na vrt letel. Ce mas windowse 7 probi presaltat na XP. Link to post
mrhar 102 Napisano June 29, 2011 Share Napisano June 29, 2011 Jest mam XP pa nc ne pomaga,nevem kva se to dogaja. Link to post
MirO 67 Napisano June 29, 2011 Share Napisano June 29, 2011 Jaz ne kupujem osnovne na oči ampak na kvaliteto,ker sem ziher da Asus to je :wink: U ste kr daleč naprej. Škoda za Gregorja,ker to je pa že res nekaj hudo narobe z tvojim kompom Gregor in če se nemotim maš kr zverinco pa še dokaj novo,res škoda Link to post
edgeslo 1 162 Napisano June 29, 2011 Share Napisano June 29, 2011 PRedvidevam da oba nimata fiksnega ip naslova Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 29, 2011 Avtor Share Napisano June 29, 2011 Resetiram računalnik in router zmer pred dirko. Tamal vozi v sosednji sobi preko istega routerja in mu dela.. Link to post
Adri 622 Napisano June 29, 2011 Share Napisano June 29, 2011 Spet sem bil zgleda na ringlšpilu kjer je prevladoval vrtiljak. Meh klinc, zadn krog kot po standardu še ode guma (spet). Sm lahk še vesel za teh par pik. Za video, če se ga bo kdo zrajtal delat - okoli 18 19 kroga side by side borba z Janom V. pa proti koncu (tam 5 krogov pred ciljem) borba z Mirkotom. Aja pa sry za manever ali dva, ko sem bil res pozen na zaviranju in sem se vsilil po notranji... Link to post
Recommended Posts