Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

Jaz sem pa zadnje case cist na tenisu. V sedmih dneh sem odspilal 7ur tenisa in to vse zvecer in zaradi tega niti nisem imel casa vozit valencie. Danes dopoldne sem malo probal in katastrofa [wall] . Casi na polnga 1.44.xxx, praznga 1.39.xxx. Nima veze sem nekako ze dojel, da se bom letos fural nekje med 6-10 mestom.

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Ali bi danes naredili en trening ob 20.00 ?

Da se malo na kup zberemo, po možnosti pa odpeljemo kakšno trening dirka (cca. 15 krogov) :P

Samo predlagam.... :oops:

Hahahaha verjetno s kar solidnim setupom vozim na hlape 1.42 po 15 krogih. Pa imam občutek, da sem se kar trudil na stezi. Ma za gužvo delat bo. [wall][Jel2]

hehe mi sicer že vozimo, bom pa prišel na server nazaj nekaj minut čez 9 :wink:

Grem se js kr najest pa pridem pol na server nazaj :D

EDIT: sem svoj pb izboljšal za 15 tisočink :lol:

Naletel sem na manjšo težavo...iz ljubega mira mi je nehal delovati monitor...nekaj krat se je še pojavila slika nalaganja windowsov, ko pa so se windowsi naložili je slika izginila in začela je utripati ON lučka na monitorju... Preveril sem vse kable in podobno pa nič... Sedaj mi piše Check signal cable...In to na kompu na katerem vozim f1... Help!!! :oops:

Sedaj sem priklopil projektor namesto monitorja, in pravtako ne prikaže slike, torej je problem vrjetno v računalniku... Grafična?

Jaz sem imel isti problem na fotrovem računalniku kak teden nazaj, ko je večkrat zmanjkalo elektrike. Komp sem potem za 5 min izklopil iz napajanja in pritisnil gumb za vklop (toliko, da se kondenzatorji izpraznijo). Potem je začelo delat...

Pri meni pa namesto monitorja kar komp crkne (zašteka) in samo utripajo lučke tako na kompu kot na ekranu. Pa ni nujno, da bi bil komp pod veliko obremenitvijo ali pa da bi se pregreval. Kakorkoli tudi jaz ga za minuto ali dve v kompletu izklopim iz napajanja in potem spet hudič dela. Čudno tole.

Žal matjaž, mi ni pomagalo...Še včeraj zvečer mi je normalno delalo, danes pa... Če ne porihtam zadeve do srede, me žal ne bo, ker na tem laptopu mi rfactor preveč šteka...preslaba grafična al kaj, nimam pojma. [buzara]

Evo ga hudiča, sem ga še enkrat izklopil pa vklopil, pa dela! [guns] Nevem no...pa tud nasploh mi nekam slabo dela računalnik, glede na to, da še ni tako zelo star, pa da razen rfactorja in par malenkosti nimam nič gor...včasih kr mleje pa mleje nekaj.... za popizdit! No vglavnem da zdaj deluje, se vidimo kaj zvečer na serverju!

Ponavadi je za te težave kriv napajalnik (sploh poceni lcpowerji), tud men je delalo misteriozno, pa resetiranja, odkar pa mam napajalnik za 100 evrov pa ni nobenih problemov.

Tako da mal preglejte te zadeve, ker ravno tukaj se ponavadi špara, pa pride do nihanja napetosti itd in se vse zjaha :)

jaoo mora glih danes sestra zvečer neki na kompu rihtat... :D

Sreči sem se zmenil z njo da mi ga ob 21.00 da nazaj , potem pa se lahko malo zapeljemo :wink:

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...