Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

Mogoče ne bi bilo slabo, če bi na 24ur.com imel kako predavanje o pisanju člankov... tisti loleki bi se lahko kar nekaj naučili :)

Šalo na stran, vedno z veseljem preberem povzetek... in ker sem bil tako temeljito omenjen (me je kar sram) se zdaj moram potrudit za naslednjo dirko, da bo bolj všečen komentar :D

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

jaooo vi ste že pod 1.38 , js se pa matram [buzara]

Enostavno mi po prvih 20 krogih ne gre tako kot bi si želel, ker TC na off ne znam dovolj agresivno uporabit v ovinkih (zato pa mam tut čas 1.42.8xx [wall] )

Upam, da bo z nekaj več treninga tudi kakšen čas pod 1.39 prišel (moj cilj na prvi dirki)

EDIT: 1.40.3xx

Kazni - VN Kanada 2011

Izvozi iz boksov:

Mirko Novak: (17. krog) +10 sec (iz 2. na 4. mesto)

Vedran Kralj: (28. krog) +10 sec (ostane na istem mestu)

Andrej Mesarič: (28. krog) +10 sec (ostane na istem mestu)

Sašo Prosen: (15. krog, 38. krog) +20 sec (ostane na istem mestu)

Ostali incidenti:

Sandi Mrhar: +5 mest na naslednjem štartu (Zapiranje Eržena v prvem krogu na nedovoljen način potem, ko je sekal lasnico)

Treniral skor celo noc pa ne spravim pod 1 39 tako,da mal razmisljam o odhodu do naslednje sezone.Seveda ce bo plac zame.5 ničel ni glih dobr,plus po vsem bo kmalu se šesta,enostavno ne najdem vec motivcije. :blink: Še lani sem bil boljsi pa sem samo 5 dirk odpeljal.

Uredil - mrhar

točno tako :wink:

Tudi sam vem kakšen je občutek ko ti ne gre vse po načrtih...

Namreč preden sem prišel v to ligo sem vozil nekje drugje , kjer sem bil teoretično eden izmed dirkačev, ki bi se borili za višja mesta, nažalost pa mi je komp uničil sezono (nevem zakaj mi je v tisti ligi štekalo) [wall]

Sicer pa vedeti moraš, da bodo prišli tudi boljši časi , morda pa se ti nasmehne sreča in boš celo zmagal [it]

Sicer pa zaenkrat imam najboljši čas 1.38.3xx [champ] [champ]

Če si izgubil motivacijo si vzemi 2 dirki premora (1 mesec) in se šele potem odloči, če boš res nehal s sezono. Pri meni, ko sem izgubil motivacijo je bilo tako, da kakšen mesec ali dva se nisem niti dotaknil volana, potem me je pa spet prijelo ...

Ja to je res..Tud mene je vmes že mal minilo, sploh ko so dirke na 7 in 14 dni sem se kar mal naveličal. Potem kkšne 3 tedne ne voziš in te spet prime... Tako da res malo počakaj pa se potem odloč. Sej sm da gre ta Valencia mimo pa bo spet zanimivo...

Ne moreš kr odnehat.. Poglej malo lanske rezultate Trošta. Na začetku sezone mu ni šlo in je mel samo ene 10 pik po prvih 6 al 7dirkah, če se ne motim. Pol se pa vse poklopi in je bil 2. na koncu. Konec koncev imam tudi jaz 2 zaporedni ničli, pa ne nameravam prenehati :wink:

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...