Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Guest Anže Nose

Hmm tudi jaz sem bil na notranji in je tebe kazalo na zunanji ?!?!?!? WTF ? Je pa včeraj kar nekaj vas (ali pa jaz imelo lag-a za popizdit) en lotus mi je skakal po ekranu za popizdit in cca 10 krogov sploh nisem hotel dost blizu voziti da ja nebi bila kakšna piz*arija. Potem ko je odšel neznano kam (predvidevam da kakšne planke ker ga videl takrat nisem) sem lahko peljal naprej normalno.

Sašo, šel sem v bokse, ta lotus sem najverjetneje jaz bil... ja isto se je dogajalo meni, sem mislil da je to problem moje povezave, pa je zgleda da vsem lagalo...

Guest Anže Nose

Hja, tudi pred mano je en čas en lotus skakal...zdaj je bil, zdaj spet ne...Da sem prav pazil, da ga ne nasadim kje...Potem pa je enkrat zginil, in se ni več vrnil :blink: :wink:

Ja, ta lotus sem bil jaz... peljal sem pred tabo, dokler me nisi zapel za zadnji konc in me je zavrtelo... to se je zgodilo v ovinku Pits Hairpin al kako se že imenuje. Nekako nepravilno prehitevanje, ampak se mi ni zdelo vredno kaj tožit, čeprav sem zgubil kar nekaj sekund in dve mesti takrat... Kaj tega ni kazalo na tvojem ekranu? XD

Vceraj zvecer smo malo probali. Na praznga sm vozil 1.39.4xx, Janovljaku se spet trga je fural ze pod 1.39 tako, da verjetno bo pole nekje okolo nizkih 1.38...mogoce ekstremni vesolci 1.37. Za polni tank pa ne vem, ker nisem nic probal.

Tud jaz sem včeraj naredil cca. 20 krogov... prazen grem 1.39.94x tako da bo po moje pole 1.37.xxx al pa men ta pista leži.

Vodicar sam to mors met ti neki s svojmu kompam narobe, ker Janu ocitno dobro deluje tako, da ni to internet kriv.

Dvomim, da je računalnik, ker s prejšnjim modemom je delalo. Na dan dirke v Monaku ga je siolovc zamenjal, ker mi je prejšnjega skurila strela, tako da je verjetno z modemom kaj. Bom pa zdej probal it na drug port, ker očitno janu dela, meni pa nekaj zajebava ta port. Bom probal spremenit pa malo potestirat pred dirko da vidim, če je kaj na tem.. Ker vozit polovice dirke nima smisla [wall]

Tudi jas sem oddelal prvi trening tukaj v valencii, in se mi zdi proga kar dobra...Zaenkrat 1.39.009...Bo pa šlo še kaj nižje...Občutki vsekakor boljši, kot pa po prvem treningu v montrealu! Upam na pozitivnejši vikend!

P.S. Kako kaj vozite ostali? Jas sem komaj prebil 1.39, 1.38,6xxx...

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...