Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

Ja Geiser to ni čist res. Dobre možnosti za napredovanje si imel samo če si vozil brez napak, kar pa je z drugimi gumami veliko lažje. Pa tudi če z mehkejšimi gumami voziš brez napak boš tut visoko.. Na koncu so vse taktike več ali manj isto hitre. Seveda je odvisno od same karakteristike steze in možnosti prehitevanja..

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

NOVO PRAVILO: Od Kanade dalje (vključno z Kanado) je na dirkah 1 OBVEZEN POSTANEK!

Neupoštevanje pravila enega obveznega postanka: +40 sec h končnemu času na dirki!

Res nevem zakaj vsi sedaj govorite , taktika s hard gumami je propadla =), se zmeram grete lahko Hard, soft ! ali obratno... Ker s hard celo dirko se peljati je bol kot ne zadnih 20 oziroam 10 krogov obuptno kolajsanje =) nataknes soft pa je! [it]

• Upvote 1

Danes pa kot kaže težav, ki sem jih imel včeraj več ni. Pač, ko se kompu zazdi pa zajebava hudič. Samo, da je Adrijan živčen pa bo komp vesel hehe. [Jel2]

Fajn bi blo da ti kaže v igri bremzo pa gas kolko je pritisnjeno, pol bi takoj vedu, po moje ti bremza prijema za par % skozi.

P.S.: DANES OBVEZEN POSTANEK!, če še kdo res ne ve, ker pritožb glede nevednosti ne bomo sprejemali :)

Vem Trošt. Sej pravim, pedali in volan so delovali brezhibno. Zato sem bil (sem) še toliko bolj zmeden zakaj je to zajebavalo. Ma važn da zdej dela tak k treba ane. 8)

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...