Yelo 36 Napisano June 10, 2011 Share Napisano June 10, 2011 Kaj se obveznega postanka tiče je meni osebno vseeno. Brez postanka se dirka tako ali tako odpelje na rizik. Po drugi strani pa je v realni F1 obvezen. Tako da bi bilo najbolje,da se vseeno uvede ta obvezen postanek. Link to post
Marenator 32 Napisano June 10, 2011 Share Napisano June 10, 2011 Ah, jas prazen komaj 1.17,4xx, poln pa nekje 1.20,8 do 1.21.2... Link to post
FBR18 112 Napisano June 10, 2011 Share Napisano June 10, 2011 Zgleda da bi blo mogoče glasovanje najbolš, kot za vse ostale take medsezonske spremembe, ker če ne ni nič. Po eni strani bi že na začetku moral met to pravilo. Po drugi pa tako kot si rekel, itak je potem povleci-potegni kako prideš do konca na hard, seveda odvisno od dirke. Treba pa je doreči da se potem ve kako in kaj. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 10, 2011 Avtor Share Napisano June 10, 2011 Jest bi predlagal, da za take spremembe pravil, ki se tičejo kakšnih sprememb formata ali pa postankov in ne vplivajo neposredno na vožnjo odločajo sodniki in to je to, ker mislim da so vsi izkušeni in bojo delovali v "javno dobro" . Brezveze neka glasovanja dela. Glasovanja naj bojo le za velike spremembe (mod ipd.). Link to post
reno 37 Napisano June 10, 2011 Share Napisano June 10, 2011 Kaj se obveznega postanka tiče je meni osebno vseeno. Brez postanka se dirka tako ali tako odpelje na rizik. Po drugi strani pa je v realni F1 obvezen. Tako da bi bilo najbolje,da se vseeno uvede ta obvezen postanek. Zaradi mene naj ostane tako kot je, ker FIA je itak salabajzarska in uvaja samo neumna pravila. Tako kot imamo mi je bolje, ker je tako več taktičnih igric in zato tudi bolj zanimivo. Link to post
Yelo 36 Napisano June 10, 2011 Share Napisano June 10, 2011 No včeraj sem začel malo bolj resno delat na nastavitvah za Q in po dobrem segrevanju se mi je na koncu vsralo 1:16:500. Je pa res,da rabiš obilo koncentracije in obilo sreče,da ti vse ovinke rata solidno odpeljat. Razlike so ogromne,če samo za malenkost sfališ pravo linijo. Manjša napaka te takoj stane 3 desetinke. Po pregledu časov sem ugotovil ,da je še nekaj malega rezerve..........kakšne 3 desetinke ampak,če mi še te rata osvojit na kvali pol grem takoj loto listek napisat. Link to post
Adri 622 Napisano June 10, 2011 Share Napisano June 10, 2011 Gre se tukaj predvsem zato, da se preprečijo nesreče. V Monaku so nekateri v zadnjih krogih bolj plesali kot dirkali.. Link to post
reno 37 Napisano June 10, 2011 Share Napisano June 10, 2011 "Varnost" . Sej si ne boš vratu zlomil, če se boš z nekom zaletel . Razen, če imaš nek hud simulator, ki te premetava levo, desno, gor in dol. 2 Link to post
Marenator 32 Napisano June 11, 2011 Share Napisano June 11, 2011 Imam en "tehnični problem", in ker tehnika ni glih moja stroka... ...Opazil sem, da mi volan oz. pedala ne delajo vredu, torej ves čas malenkost pritisnjeno bremzo...Torej pod controls je ves čas vsaj milimeter rdečega, kot da ralho držim bremzo. Sem malo spihal s kompresorjem, če bi slučajno bil vzrok prah...pa ni nič boljše... Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 11, 2011 Avtor Share Napisano June 11, 2011 Poglej katera os je tvoja zavora. To najlažje ugotoviš tako da greš v igro in se postaviš v meni controls in potem tja kjer imaš sensitivity.. Drži bremzo nekje na polovici in začni spreminjat sensitivity in potem boš videl katera os je. Nato tej osi dodaj malenkost dead zona. Isto je delalo pri meni in sem si naštimal mislim da 3 ali 4 "stopinje" deadzona na pedalu za zavoro. Link to post
Guest Anže Nose Napisano June 11, 2011 Share Napisano June 11, 2011 ... oz. najprej še enkrat vklopi v računalnik, šele potem štelaj nastavitve... meni je to na prejšnem volanu nagajalo, rešitev je bila ta, da sem samo še enkrat potegnil kabel in nazaj uklopil... Link to post
denis 38 Napisano June 11, 2011 Share Napisano June 11, 2011 Samo nekaj bi povedal da se popravi. Datum dirke je napisan 14.6 drika bi pa mogla biti 15.6 Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 12, 2011 Avtor Share Napisano June 12, 2011 Sej vsi vemo da je v sredo Link to post
Marenator 32 Napisano June 13, 2011 Share Napisano June 13, 2011 Po velikih mukah sem končno prebil mejo 1.17.. sicer na le 1.16,9 pa vendarle... Res, nikakor nisem našel pravih nastavitev, čeprav še je zdaj daleč od konkurenčnega setupa... Link to post
Guest Anže Nose Napisano June 13, 2011 Share Napisano June 13, 2011 Pridte kaj na server! Link to post
Recommended Posts