Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

Aha to pa nisem vedel za opozorila samega špila... sam nisem nobenega dobil. Tudi ko sem enkrat preletel malo čez sem se ustavil praktično na nulo in speljal bolj spodobno mimo.

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Ta opozorila so samo kadar konkretno sekaš, tisto če greš glih z vsemi kolesi poprek ne upošteva. V rf2 pa pričakujem, da bo tudi to pošlihtano, ker če ima f1 2010 ga ni vraga, da nebi imel tudi rf2.

Nekaj sem raziskoval in mislim da sem rešu problem z zatikanjem moda pri nasportnikih na high in full. Težava je predvsem če imamo rfdynhud plugin, potem s tem patchem deluje vse super nazaj.

TA REŠITEV JE SAMO ZA Windows7 64-bit. Meni ne šteka nič več z nasprotniki do konca in sem spet srečen s super sliko. Patchajte rfactor.exe s temle: Povezava!

In zna biti da so vaše težave rešene :), če se kaj zalomi se naredi avtomatsko backup datoteke rfactor.exe v okviru programa.

Lp

• Upvote 1

[it][ok]

Edino meni zajamra could not open executable :o Mogoče kkšna ideja zakaj mi ga ne bi odprl?

Edit: rFactor.exe je bil označen z read-only :P

Ne vem ali je ta Montreal res takšno drsališče ali se samo meni zdi?

Mislim,da je že tretjič,ko sem poizkušal neki setup naredit pa me po pol ure mine,ker ni efekta.

Če je res takšno drsališče pol bo razbijanja več kot pa v Monacu!

Malo bolje je kot v Monaku. V tem smislu da sta samo ena 2 ovinka ko hoče kar naprej rit plesat. V Monaku pač nehalo nikdar ni.

Trenutno delam 1.17.xxx, tisti x je res variabilen...najnižje je šlo 1.17.2...samo ponavadi bolj 5 al pa 6, ne 2 :D

• Upvote 1

Ker so ze na zacetku sezone eni spreminjali gume tako da je vsaka steza DRSALNICA je zal tudi ta ,ampak pogoji so za vse en :wink: aki.Ni kaj mogoče več sreče prihodnje leto. :wink:

• Upvote 1
  • Downvote 1
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...