Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

Q1: PB

Q2: malo ponesrečen krog... P7

R: Dober štart, potem sem kar nekaj krogov samo mirkal in čakal napake, ko pa sem videl da jih ne bo sem vseeno probal mimo. Počasi sem lezel višje in nekaj mest pridobil tudi čez bokse. Imel pa sem konstatne borbe skozi celo dirko z Mercedezi. Na koncu sem pri prehitevanju Šostra zavil bolj ostro v ovinek, ker sem se bal da me bo spet zrinil na bremzanju, tako da sem ga odrinil čez ovinek, kjer pa je nesrečno zapel v mojo zadnjo gumo in se zvrtel. Na koncu z nekaj sreče P2.

Kako bo s kaznimi mi še ni povsem jasno... kar sem gledal smo sekali vsi po vrsti, tako da bo še zanimivo.

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Ja Anže mlajčki postavleni in zapiti [Jel2]

Q1: Mislim da P2, čas nič posebnega

Q2: glih za glih da mi je uspelo priti na pole samo krog ni bil res dober. Mislim bil je brez napak, samo sem že precej hitreje peljal.

R: Štart se mi niti ni zdel tako slab, dokler ni po desni strani prletu Nejc. Verjetno sem tudi jaz mal prehitro zabremzal v prvi ovink.. No Nejc me je prehitel nato pa sem na medium gumah vozil za njih 17 krogov v razmaku cca 0,5s.. Nekajkrat sva bila zelo skupaj, vendar se Nejc ni pustil zmesti! Potem pa pač conection lost... Jebi ga.. Samo upam da se to ne bo ponavljalo..

Nejc čestitke za zmago na eni najtežjih če ne kar najtežji dirki sezone! Res si me presenetil s konstantostjo v prvih 17 krogih. Svaka čast! Enostavno nism mogu mim. Očitno se nekateri prebujajo, tako da bo res treba začet spet malo bolj trenirat :)

Nejc še enkrat čestitke za odlično opravljeno delo! Bravo! [dance][champ]

Q1: Izboljšal PB za več kot sekundo in kar nisem mogel verjet kakšne čase delam.

Q2: Prvi poskus mi ni uspel v drugo sem se pa v enem ovinku malo zašaltal in tako je šel po gobe tudi drugi poskus. Na žalost P10 čeprav bi lahko bil recimo P5.

R: Štart...odlično potegnil s štarta to pa je bilo tudi vse. Sašo se je pred mano na štartu zavrtel in sem tako trčil v njega. Zavrtelo me je in tako izgubil veliko mest potem ko sem se obrnil na pravo stran sem imel občutek, da avto ni več vozen saj mi v levo stran ni hotel zavijati tako, da sem kar odpeljal naravnost na izletno cono v prvem ovinku nakar pogruntam, da je avto popolnoma normalno vozen obrnem v izletni coni in nadaljujem dirko kot zadnji z ogromno zaostanka. V replayu sem potem videl, da sem se dejansko z nekom zagozdil na levi strani zaradi tega mi tudi v levo stran ni zavijal [wall][wall] . Ok z malo manjšimi in večjimi napakami sem se prebijal višje do 10 mesta dokler nisem trčil v zaostankarja in se ponovno zavrtel takrat sem si rekel, da nima več smisla nadaljevati, ker tako ali tako tisto kar pridobim ponovno izgubim. Imel sem taktiko 0 postankov na hard pnevmatikah :D.

Ko gledam statistiko mi je res žal za to dirko!

Glede sekanja pa ne vem katero šikano mislite. Če je to šikana po izvozu iz tunela pol se mi zdi,da pretirano sekanje igra sama kaznuje.

Nisem 100% prepričan,če je to v tej verziji proge. Vem pa,da sem med pripravami na to dirko naletel na to kazen!

Za šikano po tunelu sem dobu 1x al 2x warning cut track, ker mi je avto zaplesu pa nism mel šans da zvozim. Sem se pa še kokr tolk normalno prepelu čez, tak da če bi še bolj bi me najbrž kr kaznovalo.

No saj!

Ne vem kako je letos ampak včasih je bilo pravilo takšno,da če je proga sama kaznovala sekanje šikane se tisti deli proge niso obravnavali.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...