Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

Tole bo taka gužva na štartu, da bo zagotovo bing bang boom. [Jel2] Če na ostalih progah pazimo, moramo tukaj paziti dvojno, tako da po pameti.

Pazite na črto v boksih.

Ne pretiravat pri prehitevanjih, tako pri napadanju kot tudi branjenju pozicije.

Ne cik cakat.

Pazite na šikano na izhodu iz tunela, da je neboste preveč(krat) sekali.

Na kvalifikacijah si naredite dovolj prostora za hiter krog, predvsem v Q1 pazite, ker gre za zelo kratek krog.

Če bo prišlo do incidentov ne pisarit pa dramatizirat po serveru, ampak enostavno samo po dirki pišite pritožbo enemu izmed komisarjev.

Po dirki je zaželjeno, da v opisu vaše dirke malce bolj potrobno (predvsem krog) opišete pomembne situacije. Predvsem prva peterica. Zaradi videa in fotogalerij ...

Tako to je par zadev na katere se je na dirki v Monaku potrebno še bolj skoncentrirati kot sicer. Če sem kaj spustil bo pa zagotovo napisal še kakšen Trošt. :wink:

Po pameti in veliko sreče. Upam na še eno zanimivo dirko kot je to v navadi letos. [ok]

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Žal moram za danes sporočiti odsotnost. Selitev je bila uspešna, vse je že priklopljeno, edino miza je predebela za volan in ker ni nič moje, je to danes nemogoče poštimat :(

Pa da je vse skupaj še lepše, zmanjka samo 2mm. Bravo Logitech, bravo Ikea [guns][Jaoo][wall]

Sem že razmišljal tudi o rezanju, samo je vse skupaj kar naenkrat nagužvano postalo... punci pregledat diplomo danes, mojo poštimat in nest vezat, profesorja dobit... dosti dela v glavnem in preveč zidov preblizu proge :)

Že drugi dan se borim z hudim prehladom (vročina,glavobol,kašelj,poln nos)!

Glede na to,da je Monaco pač Monaco in zahteva veliko koncentracije sem kar hitro opazil,da nima smisla poizkušat,ker v takšnem stanju koncentracije ni.

To naj se smatra kot opravičilo!

Guest Anže Nose

Tudi pri meni obstaja neka majhna verjetnost, da me danes ne bo. Razlog je slabo vreme, treskanje, grmenje, ker v tem primeru moram vse izklopit, drugače bo šlo u maloro...

Q:Osebno sem se zelo dobro odrezal.13P

R:Odlicen start veliko vrtenja v prvem krogu.

Pred casno sem zaklučil zaradi tehničnih težav.

Oproščam se Silvotu iz force indie. Ker sem ga zadel z zadnjim delom.Lahko uložiš pritožbo vendar mi je že spet kar na enkrat vrglo vn in potem k pridm nazaj samo se bum!! tako da oprosti.

Razočaran na računalnikom.Nevem kaj mu dogaja

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...