jestlluka 0 Napisano May 29, 2011 Share Napisano May 29, 2011 Zdravo , imate mogoče kak server postavlen da bi se dalo malo online igrat kako dirko?? Lp Lukc Link to post
gregor vodicar 476 Napisano May 29, 2011 Avtor Share Napisano May 29, 2011 Če nisi član lige itak ne boš mogel voziti! Link to post
gregor vodicar 476 Napisano May 29, 2011 Avtor Share Napisano May 29, 2011 V Barceloni smo sodniki opazili en primer, ki bi ga radi sedaj razčistili, da se bo vedelo za naprej. Nevem ravno, če je podan v pravilniku lige, vem pa, da bi se ga moralo upoštevati. Gre pa takole: če dirkač zaradi nekega incidenta spusti in prepusti dirkaču, ki je bil oškodovan svojo pozicijo ga lahko nazaj napade in prehiti po šele DVEH zavojih in ne kar takoj. Primer: Janez je sekal ovinek v napadu na Lojzeta in mu odvzel pozicijo. Ker je to nepravilno prehitevanje mu mora nemudoma nazaj prepustiti svoje mesto. Mesto mu je prepustil recimo da na ciljni ravnini, to pa pomeni, da Janez pred in v prvem zavoju kroga še NESME prehitevati Lojza. Prehiti ga lahko šele PO drugem zavoju na stezi oz. pred tretjim zavojem. To pravilo velja v real f1 vse od incidenta Raikkonen Hamilton SPA 08 in mislim, da bi ga morali upoštevati tudi v ligi. Bo dodano v pravilnik!!! V veljavo stopi že na dirki v Monaku. LP! Link to post
jestlluka 0 Napisano May 29, 2011 Share Napisano May 29, 2011 Če nisi član lige itak ne boš mogel voziti! Ja vem dam nam mogu vozil prvenstva sam kako dirko tak za zajebancijo pa lahka odvozmo .. Drugace sem te dodal na skype.. Lp Lukc Link to post
Yelo 36 Napisano May 29, 2011 Share Napisano May 29, 2011 Dobro,da vem za drugič! Da grem z serverja in si shranim ta posnetek dogodka. Izgleda,da kvalifikacij ne shranjuje oziroma shrani samo dirko,ker še po nobeni dirki nisem našel posnetka kvalifikacij. Zato sem mogoče še bolj popi...l,ker sem vedel,da nimam dokaza oziroma posnetka in tudi zato nisem pisal nobene pritožbe. Še vedno pa mi ni jasno kako lahko nekdo namerno zapira pot nekomu,ki je občutno hitrejši od njega in ga na povsem normalen način hoče prehitet po ravnini. Meni osebno ne pride na pamet kaj takega. Kazen oziroma opozorilo je povsem pravilna ampak v danem trenutku sem res popi...il,ker veš da se boriš za najvišja mesta pol pa ti nekdo na tak način to preprečuje. Še bi bilo kaj za povedat pa se bom vzdržal. Sodniki se pa naj pripravijo na pritožbe po dirki v Monaci,ker jih bo po moje lep zalogaj!:wink: Upam,da ste si pogledali današnjo dirko in videli kam se ne rine! Link to post
Grega Balazic 295 Napisano May 29, 2011 Share Napisano May 29, 2011 Ja, šel sem ti zapirat, ker sem vedel, da ko enkrat prideš pred mano, bom imel uničen krog, pa gor ali dol kdo je bil hitrejši. Če sta oba v hitrem krogu, zakaj bi moral počasnejši popustiti? Link to post
FBR18 112 Napisano May 29, 2011 Share Napisano May 29, 2011 Kar se zapiranja tiče sta bila oba v hitrem krogu tako da sta v bistvu oba oba zapirala... Na Q, sploh ker so zadnje tako kratke, se ponavadi vsi zvrstimo tik pred ciljno ravnino in potem si damo nekaj placa med sabo preden začnemo s hitrim krogom. Ti si, ne da bi bilo načeloma s tem kaj narobe, v zadnji ovinek priteral Williamsu (če se ne motim) v rit in si ga s pričetkom hitrega kroga začel tudi prehitevat. V bistvu je bilo od tebe odvisno ali bi ga spustil nekoliko naprej in imel sam dovolj prostora, ali pa ga prehitel. Na koncu je bilo kot je bilo. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano May 29, 2011 Avtor Share Napisano May 29, 2011 Dobro,da vem za drugič! Da grem z serverja in si shranim ta posnetek dogodka. Izgleda,da kvalifikacij ne shranjuje oziroma shrani samo dirko,ker še po nobeni dirki nisem našel posnetka kvalifikacij. Zato sem mogoče še bolj popi...l,ker sem vedel,da nimam dokaza oziroma posnetka in tudi zato nisem pisal nobene pritožbe. Še vedno pa mi ni jasno kako lahko nekdo namerno zapira pot nekomu,ki je občutno hitrejši od njega in ga na povsem normalen način hoče prehitet po ravnini. Meni osebno ne pride na pamet kaj takega. Kazen oziroma opozorilo je povsem pravilna ampak v danem trenutku sem res popi...il,ker veš da se boriš za najvišja mesta pol pa ti nekdo na tak način to preprečuje. Še bi bilo kaj za povedat pa se bom vzdržal. Sodniki se pa naj pripravijo na pritožbe po dirki v Monaci,ker jih bo po moje lep zalogaj!:wink: Upam,da ste si pogledali današnjo dirko in videli kam se ne rine! Yelo oprosti ampak tukaj se motiš. Grega je 1x spremenil smer in je bilo povsem legalno. Ponavadi, se pusti nekaj prostora dirkaču pred tabo, tako da se med sabo ne oviramo. Ti si pač poizkušal nekaj pridobiti na račun zavetrja, pa se ti pač ni izšlo, tako da tudi samo "pizdenje" ni bilo upravičeno. Link to post
reno 37 Napisano May 29, 2011 Share Napisano May 29, 2011 A se bo kdo pridruzil? IP:93.103.18.165 pass: sloracing (ce sploh je ksn nastiman). Link to post
Yelo 36 Napisano May 29, 2011 Share Napisano May 29, 2011 Sicer nima veze! Kaj je je! Ampak smer je bila spremenjena po tistem ,ko sem že jaz spremenil smer in se mu že počasi postavil ob bok! Ne vem pa kolk bi on izgubil,če bi ga prehitel že na ravnini in se mu v prevem ovinku odpeljal! Pa nima veze! Sedaj vem za drugič kako odpeljat v takih primerih! Link to post
reno 37 Napisano May 29, 2011 Share Napisano May 29, 2011 hahahahha nc cudnga, da ni delal, ce sm dol pa testing namest create server . Zdej bi mogl delat. Link to post
Recommended Posts