Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Kazni - VN Turčije 2011

Trošt: Pribitek +10 sek končnemu času (Obrazložitev: prevozil belo črto pri izhodu iz boksov)

Geiser: Pribitek +10 sek končnemu času (Obrazložitev: prevozil belo črto pri izhodu iz boksov)

Grega Bračič - štart iz zadnjega štartnega mesta na naslednji dirki (Obrazložitev: Povzročitev nesreče s Šosterjem, vztrajanje na dirki vedoč da volan ne dela pravilno)

Najhuje je pa to k ga ne morm nagruntat :lol: Zdej je mir, samo to dokler ne kapitulirajo še ti rableni potenciometri :lol: :lol:

A se mi po sploh splača kvalifikacije vozit, najboljš da kr počakam pa je?

Guest Anže Nose

Kaj moram kliknit......Všeč mi je........ :wink:

haha! Bravo, Edvin, kakorkoli bil si odličen!

Trošt, jbg, se zgodi, bo pa drugič spet bolje...

Ja enim talentom (meni) uspe to večkrat. Kdo je car zdej :D

To si ti nek magnet namontiral tm na črto da me je neslo ven (hec hec :).

Da ne bo kdo mislu, jezen sem lahko samo nase in nikakor na nobenga druzga. Integriteta sodnikov je nedotakljiva, če je prej mel kdo dvome jih zdaj ne more več met :)

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...