Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Pa mam prav inštaliran ctdp plugin,če samo vsebino mape rFactor prekopiram v igro????????

Mapo sdk najbrž ni treba kam premikat ???????

Še vedno me zeza in mi nikakor ne pokaže vseh časov voznikov ampak samo tistega ki je v vodstvu.

Tudi na liniji,ki prikazuje voznike (barvni krogeci) mi ne pokaže vseh ampak samo enih par. Pa še ti se nekam čudno obnašajo.

A ve mogoče kdo kaj več o tem ????

Tudi javo sem že na novo naložil pa nič! Vsamem editorju pa jaz ne najdem nič oprijemljivega kje bi se lahko to nastavilo.

Ja men je to tud delalo na nekaterih modih in mi ni blo jasno. Pol se je kar samo pojavlo nazaj da kaže druge. Ne vem, to nimam tud jaz razlage. V armaroliju nikakor ni delalo da bi kazalo druge, tle pa dela. Ne vem, žal, kaj bi lahko blo.

VSE NAJBOLŠE ZA 40 LEEETTTTT BRATEC MOJ [champ][it][ok]

koklinmrhi.jpg

Ze ko sem bil majhen sem šel po tvojih stopinjah..... In ti si me naucil voziti in zmagovati.... [ok]

koklomrho.jpg

Sedaj ti bom moral že jaz počasi pomagati hoditi :D

• Upvote 4

Haha... vsaka čast nejc....

Vse najboljše Sandi!!! [ok]

Mimogrede, prvi trening v Barceloni je za mano...1.20,5 zaenkrat... Bom pa izredno težko prišel na mesaričevih 1.19,2! :blink: Ste že kaj peljali?

• Upvote 1
Guest Anže Nose

Vse najboljše Sandi!

off topic: učeraj sem bil na turnirju v malem nogometu, trajal je dolgih 8 ur! od tega sem bil sam na igrišču skupaj dve uri, se pravi ves čas, ker nismo meli nobene dobre obrambe... kakšen je bil izkupiček? po faulih, ki so jih naredili nad mano sem čist plav :( ... bli pa smo neverjetni 3.!

• Upvote 1
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...