Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Imam eno vprašanje bolj tehnične narave. A se komu sanja kaj bi bilo narobe, ker mi pri snemanju videa s frapsom na dobrih 10s praktično zašteka slika.. Resolucija je nastavljena na 720p, dx8 in mi je na prejšnjem računalniko delalo BP. Res je da je bilo prej stalno okoli 40-60fps sedaj je pa med 120-150 vendar mi na vsake toliko za kratek čas padejo na 5-10 in je ful zoprno. Ima kdo kakšen predlog? Karkoli? Kdo s podobnimi težavami? Yelo, Balažic?

A si probal resetirat kišto!

Kaj pa disk je bolj poln al je še placa?

A maš v mapi od frapsa že več materiala? Pol briši ali premakni!

Jaz pa imam vprašanje glede ctdp plugin!

Ne vem zakaj mi v okvirčku,ki je za čace pokaže samo čas vodilnega in ne vseh!

A kdo ve kaj bi lahko bilo?

Mašina je stara 3 tedne. Prostora je še ene 400GB gor.. Mapa prazna..

Kar se tiče tvojega problema ne vem točno kaj bi bilo. Najbolš da klikneš v editorju na tist oknček in potem imaš na desni strani en kup nastavitev. Tam malo pobrskaj če boš kaj našel.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...