Adri 622 Napisano May 11, 2011 Share Napisano May 11, 2011 Mater vola sem zabluzil do amena to dirko. Setup je bil narobe nastavljen, v vsakem ovinku glih tolk da se nisem zavrtel, parkrat sem dejansko tudi se... uglavnm nula od nule. Link to post
Grega Balazic 295 Napisano May 11, 2011 Share Napisano May 11, 2011 Kvalifikacije in dirka sama je bila porazna z moje strani. Preprosto nisem imel več tistega občutka, občutek da moram biti hiter in ljubiti dirkanje. Že nekaj dirk zaporedoma se mi je to dogajalo, zdaj tu v Turčiji je pa bil višek. Novak, opravičujem se ti, da sem te preveč na silo zaprl in si moral na travo, upam da sem se ti delno oddolžil s tem, da sem ti mesto prepustil. Zadnje 3 kroge sem šel v bokse, ker sem vsaj best lap na dirki dosečit, a ni uspelo. Fantje, sporočam vam, da bom počasi zaključil z dirkanjem oziroma predčasno v pokoj, saj preprosto nimam več tistega občutka, kot pred časom. V kolikor bo kazen z moje strani (nasilno zapiranje Novaka), bom odslužil v Španiji, ki bo zadnja v mojem primeru. V kolikor ne bo kazni, bom zaključil z dirkanjem za nedoločen čas. Vem, da je pisalo, če se prijaviš za sezono, zaželjena resnost, v tem primeru, prosim za razumevanje, preprosto ne morem več. Kar se tiče moje statistike nastopov na dirkah vseh časov odkar vozim v ligah, sem manjkal maksimalno 5x, pa še to zaradi tega ker sem bil v Monzi, oziroma na kakšnem tekmovanju v ribolovu. Upam, da bo naslednjo sezono bolje. Hvala za razumevanje in se vidimo naslednjo sezono! Link to post
sennas 1 040 Napisano May 11, 2011 Share Napisano May 11, 2011 Dej majstor, ne dramatiziraj in dirkaj dalje, prosim, dej pa ja ne boš nehal zdej no. Sej pa ti res ne gre tako slabo. Je treba vztrajat, do konca. Ayrton Senna bi. 1 Link to post
gregor vodicar 476 Napisano May 11, 2011 Avtor Share Napisano May 11, 2011 Ja tako izenačene dirke pa še ne... Q: ne vem točno koliko sem zaostal.. mislim da 0.051s in sem bil šele 3. R: Štart se je končal skoraj tragično, saj mi je pri izkoplu TCja zavrtelo zadnja kolesa in skoraj sem odletel v Hekiča.. na srečo mi je uspelo ujeti dirkalnik, tako da ni bilo problemov. Potem se je začela ena najbolj napetih dirk v moji karieri. Do prvih postankov smo vozili prvi trije oz. proti koncu tudi Geiser v zelo majhnem razmaku, čeprav sta Trošt in Hekič malo ušla proti koncu. Po postankih pa infarktno dirkanje. Prvi trije smo bili več ali manj celoten drugi stint v razmaku 1s, poleg tega me je pa še Hekič stalno ogrožal po tisti ravnini.. No po 3. postankih pridem za trošta in pred Hekiča, ki pa je imel v tistem trenutku precej boljše gume in me je na koncu tudi prehitel. Na koncu P3.. Izjemno zanimiva in težka dirka. Z rezultatom ne morem biti preveč zadovoljen, vendar danes je bil to maksimum. Trošt in Hekič sta bila danes enostavno za razred boljša. Bravo! Maščevanje sledi že čez 14 dni Link to post
Marenator 32 Napisano May 11, 2011 Share Napisano May 11, 2011 Q: Hja, v Q1 sem odpeljal 1.27,3xx kar je bilo dovolj za 3. mesto (in bi verjetno bilo tudi na Q2), potem v Q2 odpeljem soliden krog (1.27,6) v naslednjem po prvem sektorju -0,1 potem pa napaka in vsega je bilo konec... 6. mesto! R: Štart dober (hvala edvin!), do konca kroga zaradi gužve izgubim dve mesti, tako, da sem bil 8. Z dobro vožnjo pridem na 4. mesto in držim tempo g. vodičarja pred sabo, oz. sem po malem celo pridobival. V 15. krogu v bokse, nazaj na stezo za Rihterja in Jana se mi zdi..nekoliko sem tam izgubil, vendar vseeno nevem kje sem izgubil toliko na pram prve trojice (tempo je bil odličen, skoz v bližini fastes lapa). Nato skoz predviden tempo do drugih postankov, kjer sem obstal za 11sec, čeprav sem dal damege off...kar je bilo dovolj, da nisem prišel nazaj na prazno stezo ampak zopet za nejca in jana se mi zdi...nejca sem prehitel nato se je začel 10sec lov na Jana...ujamem ga v zadnjem krogu, na zadnji ravnini...sledil je hud boj zadnje 3 zavoje...ampak žal ni šlo... Sicer sem zadovoljen, po nekaj slabih dirkah sem zopet malo več potreniral in rezultat je bil hitro tukaj... Če bi končal na 4. mestu bi bil moj max, ostali so bili prehitri...ampak tudi 5. mesto je dobra popotnica za barcelono! Link to post
FBR18 112 Napisano May 11, 2011 Share Napisano May 11, 2011 Q: Solidno 5. mesto nekaj desetink zadaj. Res zelo izenačene kvalifikacije. R: Takoj po štartu sem bil dosti hitrejši od voznika pred mano, zato sem ga 2x celo malo taknil, a nič dramatičnega, potem pa žal v zaveterje bolidov pred mano v 8. ovinku in šlo je vse po gobe. Potem se trudim in lovim ostale pred mano, tako pridem s prehitevanji mimo njih in takoj spet majhna napaka, ki pa je žal rezultirala v spin in spet 11. mesto. To je bil dokončen konec dobremu rezultatu, vseeno pa nisem obupal in na koncu prišel do 6. mesta. Več se žal ni dalo iztržiti kljub odlični vožnij s katero sem sicer držal konstatno razliko do 1. mesta, kar pa vseeno pomeni en k.. V bistvu sem moral proti koncu celo še pospešit da sem ušel vse hitrejšemu Nejcu ki je bil na veliko bolj svežih pnevmatikah. Res škoda zaradi odlične forme a tako je. Nauk za drugič. PS: rFactor mi ni posnel replaya iz kdo ve kakšnega razloga, tako da bi prosil če mi ga nekdo pošlje na mail (spicparkeljc(afna)gmail.com) Link to post
Yelo 36 Napisano May 11, 2011 Share Napisano May 11, 2011 Hja....kaj naj rečem! Se je kar poznalo,da je bil dolg odmor in tako sem imel več časa za pripravo na dirko. Q1: Zelo napeto ampak sem samo gledal da bi ostal nekje med 10-imi. Q2: Še sedaj ne morem verjet kako mi je ratalo,ker sem ravno v teh 5-ih minutah imel telefon in izgleda,da je bil čas narejen bolj iz jeze. Na koncu sem bil kar presenečen! R: Tako kot se je že pred dirko govorilo,da bo štartni položaj odločal dirko. In tako se je tudi zgodilo. Štart mi je kar solidno uspel ampak lahko bi bilo boljše. Pol pa lov oziroma zasledovanje Trošta in pazit da ne pobegne. Sicer sem imel skoraj vedno velike probleme v osmem ovinku,ker mi je avto vedno odnašalo in še sedaj ne vem zakaj. PS1: Pred prvim postankom sem na stezi ostal krog več kot Trošt ampak ravno v tem krogu napravim tumasto napako. Malenkost sem pretiraval in že sem bil na travi in tam sem pustil kar nekaj dragocenega časa, ki bi ga potreboval na izhodu iz boksov. Se zgodi! Po prvih postankih (spet medium) kar hitro ujamem vodilni dvojček Trošt, Vodičar in dirkanje se je spet začelo. Nikako mi v prvih krogih ni uspelo prehitet Vodičarja,ki je na obrabljenih gumah zelo dobro zadrževal svojo pozicijo. Okrog 30-ega kroga je vendarle moral popustit ali pa je takrat imel planiran postanek. Nadaljujem z lovom na Trošta in,ko ga ujamem se tudi on odloči za postanek jaz pa ostanem še 2 ali 3 kroge na stezi. PS2: Na zadnjem predvidenem postanku se odločim za soft in ob izhodu spet priletim tik za Trošta in Vodičarja. Vodičarja mi uspe kar hitro prehitet,ker so bile moje gume še sveže in željne dirkanaj. Nadaljuje pa lov na Trošta,ki ga na koncu tudi ujamem ampak za kaj več je ostalo premalo časa oziroma krogov. V glavnem.........dobro je blo! Link to post
gregor vodicar 476 Napisano May 12, 2011 Avtor Share Napisano May 12, 2011 Grafični prikaz točkovanja Vozniki Grafični prikaz tožkovanja Ekipe Link to post
Kunčič 43 Napisano May 12, 2011 Share Napisano May 12, 2011 Grega, kako ti ni več do dirkanja. Res, da nisi dobil točk, ampak, če ti ni bilo zanimivo zadnje par krogov, mislim da nekje 10 krogov, pol pa tudi nevem. Imela sva perfektne dvoboje in bilo je zelo zanimivo, potem se še je Mirko pridružil in bilo je zelo zanimivo, upam do bo to na videu. Drugače pa, vedel sem, da na kvalifikacijah ne bom daleč prišel, upal sem vsaj, da pridem v drugi del kvalifikacij, ni mi uspelo. Avto sem za dirko nastavil za hard pnevmatike in vozil z njimi vso dirko.V drugem krogu mi je v drugem levem ostrem ovinku vrglo iz tretje prestave v prvo, kolesa so zablokirala in me je zavrtelo v ovinku. Ali je bila to napaka na volanu res ne vem, tam sem povzročil nesrečo, ko me je zavrtelo, upam, da ne bo kazni, ker je bila to tehnična napaka. Tu sem izgubil veliko. Drugače pa dobra dirka, veliko dvobojev in trobojev, tako da sem nekako zadovoljen, če nebi bilo napake pri prestavljanju, bi bil dosti višje. Na koncu dirke sem bil tako zmatran, da mi je Laško prav pasalo. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano May 12, 2011 Avtor Share Napisano May 12, 2011 (urejeno) Barcelona Datum dirke: 25.5.2011, 21:00 Dolžina kroga: 4.655 km (49 krogov) Dolžina dirke: 228.095 km Trening: 20:00-20:50 Kvalifikacije: 20:50-21:00 Kvalifikacije: 21:00-21:05 Dirka: 21:15 Rezultati 2010! 16.5.2011 NOVO!!!!!! PRENOS PROGE!!!!!!!! (VSI KI STE PRED TEM DATUMOM DALI PROGO, DAJTE PROSIM ŠE ENKRAT) Odrarajte v rfactor\GameData Uredil May 16, 2011 - sennas Zamenjava proge zaradi težave z garažami! Link to post
vodicarj 1 Napisano May 12, 2011 Share Napisano May 12, 2011 Q1: Poznalo se je da sem direktno prišel na server in nisem prej odpeljal nobenega kroga zato sem na koncu kar upal da bom vsaj prisel v drugi del. Q2: Ubistvu sm imel se kar hitr krog sicer sem vozu tud ze bols samo so bili vsi ostali tok hitri da je blo sele za 7 mesto. R: Seveda štart iz zadnega mesta zeradi kazni, kar pa mogoce ni tako slabo saj sem šel z trdimi gumami in sem samo pazil da se ne bom kje ruknu. Ze v začetku sta ene 2 slabo startala tako da sem pridobil nekaj mest. V 5 krogu sem bil ze na 7 mestu saj je dosti dirkačev letelo ven v 8 ovinku nato sem vozil lepo mirno. Vroče pa je postalo se v zadnih krogih ko me je začel loviti Marko, in me je v zadnjih ovinkih ze skoraj prehitel, ampak na mojo srečo je bilo konec dirke. p.s.Tale nov volan je kr dobr Link to post
FBR18 112 Napisano May 12, 2011 Share Napisano May 12, 2011 Grega B. jaz bi te samo opozoril, da ko braniš pozicijo ne vijugaš več. Na ravnini lahko spremeniš samo 1X smer in ne 3X in še to drastično ko sem ti že direkt za ritjo, pa se mi zdi da si bil že enkrat opozorjen (če to nisi bil ti prejšnjič se opravičujem). Hvala. Drugač pa ne vidim razloga zakaj ne bi več vozil. Tud jaz nisem mel najbolšga dneva pa kaj čem. Bo drugič boljš in boji vmes so res super tako da je vredno hodit, vsaj meni. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano May 12, 2011 Avtor Share Napisano May 12, 2011 Sodniki, pozorno preglejte izhode iz boksov Link to post
Recommended Posts