Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Dirka danes ima 43 KROGOV + ogrevalni (če se nekateri sprašujete, v gpcos je na nekaterih pistah napaka, za 1 krog je več tam napisano).

Pomembni napotki:

ŠTARTNE LUČI NISO VIDNE (prosim uporabite nek plugin za prikaz štartnih luči, vse je razloženo na prejšnjih straneh), žal ni nobene druge proge. Čisto na vseh se luči od 9. štartnega mesta dalje ne vidi (probal sem to kar mamo, wcp 2009, rft 2010 in še eno, vse imajo isti problem). Zato prosim strpno na štartu, noben še ni zmagal v prvem ovinku :)

V imenu slo-racinga se opravičujem za te težave, na naslednjih progah tega problema ne bo (vsaj ne v Barceloni in Monaku). :oops:

Srečno!

Guest Anže Nose

Dirka danes ima 43 KROGOV + ogrevalni (če se nekateri sprašujete, v gpcos je na nekaterih pistah napaka, za 1 krog je več tam napisano).

Pomembni napotki:

ŠTARTNE LUČI NISO VIDNE (prosim uporabite nek plugin za prikaz štartnih luči, vse je razloženo na prejšnjih straneh), žal ni nobene druge proge. Čisto na vseh se luči od 9. štartnega mesta dalje ne vidi (probal sem to kar mamo, wcp 2009, rft 2010 in še eno, vse imajo isti problem). Zato prosim strpno na štartu, noben še ni zmagal v prvem ovinku :)

V imenu slo-racinga se opravičujem za te težave, na naslednjih progah tega problema ne bo (vsaj ne v Barceloni in Monaku). :oops:

Srečno!

čisto odvisno od grafike posameznika... sam sem probal na Race weekendu startat recimo iz 15. mesta, pa so se luči brez težav videle...

Sašota danes ne bo na dirko ... se je danes službeno zadržal [iz] (baje)

Če sem tole v napačno temo napisala se pa opravičujem. Želim vam uspešno dirkanje!

LP

Katja

Q:toliko kot sem pričakoval

R: v 2 grogu se nekdo zavrti in se mu probam umakniti in takrta tudi on spelje in se zaletiva potem pa še 2 komada driekt vame. Ko sem vozil še une 2 kroga sem imel volan čisto v levo da mi je šou naravnost :D

Porazna dirka za mene. [buzara] [buzara] [buzara]

Guest Anže Nose

ja, usodna je bil tista množična nesreča, kateri sem se poskusil izognit, ampak bilo je bolidov ko mravelj... zavrtelo me je, poškodovala se je obesa, isti problem kot pri Denisu+sprednje krilce poškodovano... od takrat naprej sem se še nekajkrat zavrtel, kar je bila posledica tega... spet smo vknjižili 0 na žalost... kot kaže se taktika brez postankov ni obrestovala...

nula tud iz moje strani... po dobrem začetnem krogu mi je v osmem ovinku enostavno zmanjkalo prostora in odšel sem daleeeč daleeeč... kasneje se je nabralo še nekaj čudnih nerazumljivih napak vsaj iz moje strani ( očitno posledica pomanjkanja treninga ) in tako mi je ostalo samo to da sem naslednjih 20 krogov vozil sam samcat med 12-im in 15-im mestom. Sicer tempo je bil kar soliden ampak sem že na začetku preveč zaostal in tako sem v 23 krogu enostavno odnehal saj je bil 10 uvrščeni 30 sek pred mano... bo drugič boljše! Še enkrat hvala vsem za čakanje na začetku zdaj se teh nastavitev rfactorja ne bom niti pritaknil in upam, da sem končno našel skupni jezik med računalnikom, modom in igro. Se vidimo v Španiji ( vsaj zdi se mi )

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...