edgeslo 1 162 Napisano May 4, 2011 Share Napisano May 4, 2011 Hehe ... samo zvijanje prednjih krilc proti temu je nič... tako da pritožbe bodo padale Link to post
sennas 1 040 Napisano May 4, 2011 Share Napisano May 4, 2011 hahaha, svašta. Janovljak ma preveč časa . Sam je pa dobro naredu miška Link to post
Adri 622 Napisano May 4, 2011 Share Napisano May 4, 2011 Hahaahhaha pošteno si me nasmejal, pa še res je po eni strani. Trošt dej si ta nick v profil. Andrej Trošt aka Hrabri Mišek. Link to post
SchumacherM 58 Napisano May 4, 2011 Share Napisano May 4, 2011 Da ne zaostanem za trendom Tole ujemanje barv originala pa vsadka mi ne bo nikol ratal... Pa Kamuijevi uhli mi ne pašejo 1 Link to post
gregor vodicar 476 Napisano May 5, 2011 Avtor Share Napisano May 5, 2011 Kakšne mate pa kej čase v Turčiji? Jest sm s polnim vozu nizkih 1.33 oz visokih 1.32, s praznim mi je pa najbolš čas ratu 1.27.3 če se prov spomnim. Link to post
Marenator 32 Napisano May 5, 2011 Share Napisano May 5, 2011 Jas s polnim okol 1.32,7/1.33,0 ... Prazen mi je uspelo 1.27,5, je pa še mogoče kaj rezerve. Prazen nisem kaj dosti treniral, odločil sem se k malo drugačnemu treningu, torej več al majn vse na simulaciji dirke in je dosti boljše, kot pa do sedaj, ko sem z 14l nabijal po 2 hitra kroga na čas, potem pa na vsaki dirki totalno odpovedal(izgubil okoli 20 mest na dirkah). Kako vam še kaj držijo Soft in Medium gume? Men S 9-10 krogov, M 15 krogov... Ima mogoče kdo kakšno idejo, zakaj me včasih iz igre vrže na namizje? igra normalno laufa dalje, samo na ikono rfactorja na opravilni vrstici stisnem in je vse ok... bojim se, da se mi bo to zgodilo med dirko in nastala bo prava štala... Link to post
gregor vodicar 476 Napisano May 5, 2011 Avtor Share Napisano May 5, 2011 Gume isto.. Kar se tiče errorja nimam pojma. Vem d je mel folk podobne probleme. Mogoče kdo kej več ve.. Še malce statistike, tokrat za ekipe.. Link to post
reno 37 Napisano May 5, 2011 Share Napisano May 5, 2011 Ima mogoče kdo kakšno idejo, zakaj me včasih iz igre vrže na namizje? igra normalno laufa dalje, samo na ikono rfactorja na opravilni vrstici stisnem in je vse ok... bojim se, da se mi bo to zgodilo med dirko in nastala bo prava štala... Men se vsake toliko časa zgodi vendar ne tako pogosto. Jaz mislim, da bi znal biti vzrok kakšen program v ozadju tako, da vedno izključi vse programe predvsem taka, ki ti na namizje pošljejo kaka sporočila (MSN,java update, flash update,windows update, antivirusni,...). Link to post
Marenator 32 Napisano May 5, 2011 Share Napisano May 5, 2011 Hja, andrej...bi lahko bilo...ker imam sedaj drug računalnik, in mi nonstop neke za updatat ven meče... Mimo grede, na poti iz obale sem se ustavil še v lj, seveda, da sprobam f1 simulator...in je kar dobro za peljat...Sem edino malo prevelik in preširok, saj sem v ramenih bil čisto potlačen... Dobra zadeva... Vmes še ni šlo brez dirkanja, tako, da sem bil tudi na kartih v luciji in potem v ljubljani... Mogoče ve kdo, kje rentajo tudi kaj močnejše karte? Link to post
KOKL 223 Napisano May 5, 2011 Share Napisano May 5, 2011 Kartica Abanka Ce bo kdo glasoval bom zelo zadovoljen hvala =) Link to post
mrhar 102 Napisano May 5, 2011 Share Napisano May 5, 2011 Turčija žal me ne bo to dirko zaradi maturantskega plesa HČI pa to,tako,da se že pripravljam na Barcelono.lp SANDI Link to post
Recommended Posts