Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Na hlape sem slabi dve sekundi zadaj, s polnim pa tudi pomojem ni kaj bistveno bolje. S skoraj default setupom sem celo malce hitrejši kot z dodelanim setupom. Ok sej Kitajska mi nikoli ni kaj preveč ležala, samo, da bom pa tako katastrofalno slab? wtf? :blink: Prej sem popenil pa špil zbrisal haha, zdaj ga moram še četrtič v dveh dneh reinstalat. :shock:[Jel2] Nč grem mediterat, da vidim, če bo kaj pomagalo. :lol:8)

Prpravte kanglce, grablce, lopatke jutri za peskovnike :)[iz][dance]

Od zdaj naprej za server velja geslo določeno za dirke.

Jaz bom na tej dirki imel posebno predelano prvo krilce , tako da če letim kje ven še mal zaslužim z urejanjem okolice :P

Račun organizatorju izstavim po temeljitem pregledu replay-a :D

Temperatura narašča.

Bomo dobili novega zmagovalca, ali bo še naprej kraljeval gospod Vodičar? Morda lahko kdo pripravi presenečenje? Se lahko ekipa McLaren še pridruži vrhu?

Vse to in še več bomo izvedeli danes od 20:50 dalje.

Srečno :)

Sam upam, da si bom po dveh zaporednih ničlah zopet priboril točke... Na kvalifikacijah bi moralo zadostovati za Q2, race pace pa zaenkrat ni takšen, kot bi si želel...bo treba malo več reskirat s taktiko, če se bo izšlo. Vsekakor pa bo zanimivo!

Temperatura narašča.

Bomo dobili novega zmagovalca, ali bo še naprej kraljeval gospod Vodičar? Morda lahko kdo pripravi presenečenje? Se lahko ekipa McLaren še pridruži vrhu?

Vse to in še več bomo izvedeli danes od 20:50 dalje.

Srečno :)

Hehe ko sem tole prebral sem se spomnil na risanko Hrabri mišek... hehe glih nekako tako se je začela :P

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...