Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Jaz nisem opazu da je narobe, ker vedno razvrstim po abecedi in grem pod SloF1 in je to to. Zdaj bi mogel bit IP pravi, torej: 84.255.240.239

Zdej pa nazaj trenirat da bo 10 alienov na stezi (mene je že čisto strah :D.

Guest Anže Nose

čakaj, kakor je Hamilton zmagal na Kitajski, se pravi mclaren, bo tudi zdaj zmagal Mclaren... moja napoved :D redbulla bosta 2. in 3. :D to je moja napoved, bodimo malo vraževerni, hehe

No da ste natreniral... še preveč[krniki]

Sicer pa dirka je itak povsem druga zgodba, je treba najprej dokonca pripeljat.... modrec je nekoč rekel: "In order to finish first, first you must finish." Wise guy :D

http://www.youtube.com/watch?v=5o6Q1zDf5IA

Jaz ne vem kaj je problem... to mi ni delalo že lep čas zdaj pa konstatno... v avtu zgleda tako da samo vse freezne... in zvok in slika... in se tko ene dvakrat slika premakne vmes, potem pa kar naenkrat začne spet delat... wtf...

http://www.youtube.com/watch?v=Q7GEK2ddtIM

Tkole zgleda znotrej... čeprav ko mi zašteka se samo ustavi vse tud zvok na istem tonu začne rulit konstatno... replay zgleda pa tko kot vidte ...

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...