Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

lol... neverjetne menjave, v vsej zgodovini ne take :D Jst bi pa kr ostal kjer sem, hvala :D

Ti sam zrihti tvoje probleme z internetom, da začneva skupaj nabirati točke na dirkah [Jaoo]

Hehe no takole je... Trošt rad telefonari pa nuca sponzorja ker preveč za stroške GSM zagoni, men pa kronično primanjkuje energije... tko da...

On bo od zdej naprej zastonj telefonaril jaz pa se z energy drinkom nacejal :D

Hehe pa še premična prva krilca dobim... kaj češ lepšega [krniki]

Vključno z nastavitvami hehe :)

Update: V garaži so se potrudili in je šlo 1:36:966. Če bo vsak dan do srede sekundo manj, bom piršel na kolko, 32 :D hahaha

Uredil - sennas
Guest Anže Nose

mene nekaj zanima, ravnokar sem se spomnil na to ob vremenu, ki je trenutno... zdaj sem manjkal 2 dirki zaporedoma, ker sem bil pač "brez volana". Zdaj sem ga dobil... zadeva je naslednja, bral sem, da če te recimo 3 od 5 dirk ni, si izključen iz prvenstva... pojavlja se pa ta težava, da je pač pomlad, nevihte pa niso tako tuje... pri nas ko začne grmeti, use ven pocukamo, ker če recimo modem priklučen potem je 99% da bo vanj tut ruknlo in še polovico vseh aparatov zraven... smo na takem čudnem območju :D. enkrat je tako počlo, da mi je cel dan piskalo v ušesu, pometalo nam je vse štekarje ven, vsi aparati šli, odbil celo rob hiše(vodna strela)... lahko prosim kdo obrazloži kako pa kaj, ker zaradi tega pa res ne mislim zaključit s sezono...

lp

Guest Anže Nose

S pravimi razlogi, se lahko tudi kaj opraviči. Upam, pa da ne boš poizkušal s kakšnimi v stilu, da je ful grmelo pa treskalo pri vsa, medtem ko je pr nas sonce [krniki]

hehe Gregor :D

upam da je logično, vsaj pri meni, da je dirka na prvem mestu... če ga vreme zagodi, pol je pač dan žalovanja namesto dan zabave :(

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...