Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

jas sem danes izkoristil čas dopoldan in odpeljal nekaj krogov. Najbolje sem peljal 1.38.3, še seveda z veliko rezerve. Sem pa sam hitrejši za recimo 2sec, s tem, da sem takrat na testiranjih vozil brez izkušenj s stability off, danes s tem vozim brez problema. Sam sicer upam na malo večjo konkurenčnost sebe na kitajskem, ker letos še nisem pokazal praktično ničesar in rabim nekaj za motivacijo. Lani sem kot novinec dosegal čase okoli 5,6 mesta, med drugim tudi 4. mesto na dirki v braziliji. Letos so zaenkrat ti razultati daleč od dosega. In četudi nisem konkurenčen, bi me dvoboji v začelju pravtako veselili. Letos pa sem vozil 3 dirke, na treh sem vozil sam svojo dirko...brez nekega dogajanja... [buzara] Za nekatere sem enostavno prepočasen, za ostale glih toliko hitrejši, da ni nekih dvobojev... "pure driving, pure racing, that makes me happy".... Upam na več tega v nadaljevanju sezone!

Marko to bo zagotovo še prišlo. Tudi sam sem imel taka obdobja, ko enostavno nimaš nekih dvobojev zaradi različnega tempa. Sedaj pa, če pogledam Bahrain in Malezijo sem pa imel toliko dvobojev, da kar glava peče. :D

Oj, dirka je bila kar zanimiva pa če prav sem se boril za 10 mesto. Ubistvu sem pričakoval malo več, ampak kaj čem ni mi uspel uspešen povratek. Bilo je pa kar nekaj dobrih borb v katerih sem zelo užival. Najprej me je zelo motilo pri tem modu, ko sem bil v tistih hitrih ovinjkih za nekom ene pol sekunde in ni bilo nič oprijema, ampak to te samo ojača bi lahko rekel in iščeš možnosti, da se malo približaš na počanejših ovinjih in potem probaš napadit. Mod je super in nasploh dirkači zelo fer in se zahvaljujem vsem s katerim smo se srečali na stezi včeraj, z drugimi se pa še bomo hehe.

Lp, Tim

Da še jaz malo pokomentiram.

Res nisem imel časa za kakšen trening tako da sem opravil okol 20lap pred uradnim treningom z Yelotovim setupom.

Q:se še vedno lovim z drobnimi nastavitvami,čeprav mi je Hekičev set kr sedu(hvala Hekič) vendar vsak pol enmal po svoje prerihta,res zelo slab čas,vendar kaj se more so ostali pač hitrejši.

R:začel sem z soft gumami(pojma nisem imel kolko ta setup grize gume)tko da sem bil kr presenečen da moram že v 8.krogu po nov set gum in ker sem reskiral z hard gumami se mi je to obrestovalo bilo je sicer nekaj malega prehitevanja ,vendar sem napredoval bolj po zaslugi taktike(en postanek) in odstopa ali vrtenja pred menoj vozečih

Morem pa povedat da me je skoraj kap ko sem 3 kroge pred koncem pogledu gume in sem imel še samo eno kockico za gume vendar sem reku ku*c ne grem zdej u box pa naj razpizdi gumo saj še to tk nisem nikol vidu v rFactor in sem končal za majn kot polovice kockice.

Ja na začetku sva se mal z Adrijem dajala pol se mi je pa Hekič prlepu na rep in do konca ostal prleplen. :wink:

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...