Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Sporočam odsotnost na dirki in s tem se tudi odjavljam iz prvenstva. Žal se mi stvari nikakor ne 'poklopijo'. Pridem pa še kdaj na kakšen trening in morda se vidimo v pozni drugi polovici sezone, če bom dobil kdaj priložnost kot rezervni dirkač. Sicer pa vam želim uspešno nadaljne F1 prvenstvo. LP

Danes ob 20.50 se bo začela 3. dirka letošnjega F1 prvenstva na SloRacingu. Karavana dirkačev se tokrat seli v Malezijo, ki slovi po svojem tropskem podnebju, kjer je vedno prisotna velika vlažnost in vročina. Zaradi vročine in karakteristik steze bodo tokrat močno na udaru gume, ki se bodo zelo obrabljale. Pri pirelliju so že povedali, da pričakujejo med 3 in 4 postanke v boksih. Dirkališče je znano po zelo široki stezi, kjer je veliko mest za prehitevanje, vendar bo potrebna velika previdnost, saj ima dirkališče tudi nekaj zelo težkih zaviranj v tako imenovane slepe ovinke.

Po zadnjih treninig so odlično formo prikazali pri Red Bullu in Ferrariju, kjer si obetajo veliko točk v prvenstvu. Vsekakor ne smemo odpisati tudi vedno nevarnih Torro Rossov in Williamsov. Na zelo dober dosežek računajo tudi pri ekipi Virgin, kjer je Jan opravil nekaj zelo hitrih krogov, ki bi bili lahko zelo konkurenčni tudi za visoka mesta.

Zaradi visoke obrabe gum, bo na jutrišnji dirki zelo pomembna tudi strategija moštev, kjer bojo strategi na hudi preizkušnji. Srečno v tropski Maleziji!

Še enkrat naj opozorimo, da se je štart Q1 prestavil za 10min na 20:50 uro!

a000b314c28ccfb3dc5f9c8a.jpg

MAL.gif Sepang

Datum dirke: 13.4.2011, 20:50

Dolžina kroga: 5.543 km

Dolžina dirke: 232.806 km (42 krogov)

Trening: 20:00-20:50

Kvalifikacije 1: 20:50-21:00

Kvalifikacije 2: 21:00-21:05

Dirka: 21:15

sponzor.jpg

Guest Anže Nose

jutri me SPET ne bo, razlog je ta, ker še nimam novega volana, v najboljšem primeru ga dobim jutri, kar pa se mi zdi prepozno, ne mislim ga testirati na dirki. LP, uživajte, se vidimo na naslednji!!! veliko užitka in fer prehitevanj!

LP

Še par obvestil, nasvetov, zakonov glede dirke.

IZHOD IZ BOKSOV:

Čeprav na stezi ni črte, ki bi ločevala izhod iz boksov, bomo upoštevali pravilo da se ne sme takoj butnit na levo (čez polovico proge ne smete do črte poševno na stezo, ki je pred prvim ovinkom). VSI IZHODI IZ BOKSOV BODO PREGLEDANI. Upam da so pravila tukaj jasna (kazen bo vsem znanih 10 sec).

OGREVALNI KROG:

Prosim, da držite varnostno razdaljo in predvidevat malo, vijuganja kot kače in močeradi NISO POTREBNA (zavijugajte parkrat pred štartnim mestom, ne pa čez celo progo), ravno tako je nepotrebno zaviranje na polno vsake 3 metre (imejte v misih da je nekdo za vami!). [iz]

Torej lepo počasi, da ne bo jokanja že v ogrevalnem krogu :)

Srečno vsem na dirki in obilo užitkov.

jutri ob 18:30 imam izpit in zdaj je tako, da če uspem priti bom seveda prišel, če pa bom zamujal pa me žal ne bo... Zdaj težko rečem kaj od tega se bo zgodlo ampak vsaj v vednost, da boste vedli zakaj me ni ( če me ne bo )... bom pa vsekakor se potrudil in po vseh močeh poskušal priti na dirko... žal pa ni od mene odvisno predvidevam da bom najhitreje ob malo čez osem doma in najkasneje pol desetih... vsekakor pa srečno vožnjo vsem lp

Danes sem prvič malo potreniral s polnim tankom in...kaže slabo... časi tam nekje 1.39.0...Prazen pa okoli 1.33,0... [buzara] Na Q bom zadovoljen če se prebijem v Q2, na dirki pa kakšna točka ali dve največ! Slaba forma Force indie letos zaenkrat...upam da teammatu kunčiču gre bolje!

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...