FBR18 112 Napisano March 31, 2011 Share Napisano March 31, 2011 Ja vozil sem takoj v zaveterju kje pa naj bi? Iz ovinka nisi prišel najboljše, zato sem tudi prišel takoj na rit, tako da do takrat bi lahko že spustil če si mel resen namen. Sem pa bil jezen normalno in nisem spustil, zakaj sicer bi, ni logike, in to me je na koncu tudi koštalo dirke, namesto da bi že daleč pred ovinkom spustil in "normalno" odpeljal S ovinek, tako pa sem se štulil do konca in po svoji krivdi dobil svoje. Je kot je in nič drugače. Link to post
sennas 1 040 Napisano March 31, 2011 Share Napisano March 31, 2011 Rezultati in statistika Melbourne! Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano March 31, 2011 Share Napisano March 31, 2011 Še mojih umazanih 5 centov Q: Spravil sem se do P11, bilo je celo nekaj rezerve ampak sem bil zadovoljen. Nato me je izdala igra in padel sem na začelje. R: Štart previden. Mogoče še boljše, da sem štartal iz začelja, saj sem takoj na zloglasnem robniku odletel v steno. Potrudil sem se priti do boksa in popraviti avto ter napasti vsaj kakšno mesto. Po teh par krogih, kar sem jih odvozil, so bile mediumke fuč (vsaj tak občutek sem mel). Sledila je še ena večja napaka, po kateri sem se malo še trudil, nato pa obupal. Že v osnovi mi ta Melbourne ni sedel. Oh, well Link to post
mrhar 102 Napisano March 31, 2011 Share Napisano March 31, 2011 Še jaz malo.Q1 in 2-ge sec počasnejši kot na treningih,potem odličen štart, če je kdo pogledal posnetek še sam ne vem kako sem se zrinil brez trka mimo Mesariča in Trošta hehe nato soliden tempo do vrtenja zaradi prepoznega zaviranja padel na 14 mesto z hard gumami in se prikolajsal do 7 mesta v 30 krogu edini postanek in nekaj dobrih dvobojev dokler me ni iz steze spipal Balazic na račun tega izgubil 2 mesti potem nadaljeval dokler se ni obrnil Novak,ki sem ga seveda nasadil ,ker sem bil preblizu tako,da sem na koncu dosegel odlično 9.mesto.Pa še opravičilo Resmanu,ki sem ga malo povohal zadaj,ko je pripeljal iz peskovnika na stezo.To je to pa se vidimo v Maleziji. Link to post
Grega Balazic 295 Napisano March 31, 2011 Share Napisano March 31, 2011 Mrhar, jaz te nisem spimpal, poglej replay. Vidi se da si mi dobesedno odžrl zadnje milimetre asfalta in jaz nisem mogel nič več. Link to post
mrhar 102 Napisano March 31, 2011 Share Napisano March 31, 2011 (urejeno) Lej če vidim ,da nekako ne gre na silo spustim gas in počakam drugo priložnost plus tega sem bil skoraj cel bolid pred tabo tako ,da si kr še enkrat poglej replay. Uredil March 31, 2011 - mrhar Link to post
sennas 1 040 Napisano March 31, 2011 Share Napisano March 31, 2011 O tem kdo je kaj in koga komu zakaj bomo odločali sodniki. Ta debata se konča zdaj . Prijavljajte prosim meni na ZS incidente, sam sem jih opazu med dirko kar nekaj in ne mislit da ne bodo kaznovani (če sem jaz videl, tudi če niste prijavili . Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 31, 2011 Avtor Share Napisano March 31, 2011 Sem sprobal progo! Trošt super izbira.. res dobro leti, pa še lepa je za videt Link to post
sennas 1 040 Napisano March 31, 2011 Share Napisano March 31, 2011 Rezultati so še daleč od uradnih, še marsikaj se lahko spremeni. Enkrat do nedelje naj bi bli uradni rezultati. Link to post
Adri 622 Napisano March 31, 2011 Share Napisano March 31, 2011 V Bahrajnu praktično nič incidentov, tukaj pa kar dosti. So pa vsi tako trapasti, da je kar joj. Link to post
sennas 1 040 Napisano March 31, 2011 Share Napisano March 31, 2011 Trenutno gledam posnetke kvalifikacij...... En par sekalcev, zelo kritičen pa je eden. Link to post
denis 38 Napisano March 31, 2011 Share Napisano March 31, 2011 Že spet mi noče naložiti proge hmm? Naložil sem jo še od tukaj pa noče? Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 31, 2011 Avtor Share Napisano March 31, 2011 Mapo F12010 daš v C\...\rFacotr\GameData\Locations Link to post
Recommended Posts