Skoči na vsebino

Sezona 3 [2011]

Recommended Posts

Ja vozil sem takoj v zaveterju kje pa naj bi? Iz ovinka nisi prišel najboljše, zato sem tudi prišel takoj na rit, tako da do takrat bi lahko že spustil če si mel resen namen.

Sem pa bil jezen normalno in nisem spustil, zakaj sicer bi, ni logike, in to me je na koncu tudi koštalo dirke, namesto da bi že daleč pred ovinkom spustil in "normalno" odpeljal S ovinek, tako pa sem se štulil do konca in po svoji krivdi dobil svoje. Je kot je in nič drugače.

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z dirko v Braziliji se je zaključila letošnja sezona Formule 1. Na zadnjem dejanju sezone, ki je odločalo tudi o naslovu prvaka med posamezniki, je slavil Andrej Trošt pred Vedranom Kraljem in moštven

Novo dirkališče v Indiji je prvič v zgodovini lige SloRacing gostilo dirkače Formule 1. Gregor Vodičar je tokrat vknjižil suvereno zmago, Andrej Trošt ter Vedran Kralj pa sta izkoristila darilo Janka

Vozniki prvenstva Formule 1 so se podali v drugo in odločilno polovico sezone. Dirkalniki so zahrumeli že enajstič v sezoni, šestnajst dirkačev pa se je pomerilo na izvrstni nemški stezi Nurburgring.

Posted Images

Še mojih umazanih 5 centov :)

Q: Spravil sem se do P11, bilo je celo nekaj rezerve ampak sem bil zadovoljen. Nato me je izdala igra in padel sem na začelje.

R: Štart previden. Mogoče še boljše, da sem štartal iz začelja, saj sem takoj na zloglasnem robniku odletel v steno. Potrudil sem se priti do boksa in popraviti avto ter napasti vsaj kakšno mesto. Po teh par krogih, kar sem jih odvozil, so bile mediumke fuč (vsaj tak občutek sem mel). Sledila je še ena večja napaka, po kateri sem se malo še trudil, nato pa obupal. Že v osnovi mi ta Melbourne ni sedel. Oh, well :)

Še jaz malo.Q1 in 2-ge sec počasnejši kot na treningih,potem odličen štart, če je kdo pogledal posnetek še sam ne vem kako sem se zrinil brez trka mimo Mesariča in Trošta hehe nato soliden tempo do vrtenja zaradi prepoznega zaviranja padel na 14 mesto z hard gumami in se prikolajsal do 7 mesta v 30 krogu edini postanek in nekaj dobrih dvobojev dokler me ni iz steze spipal Balazic na račun tega izgubil 2 mesti potem nadaljeval dokler se ni obrnil Novak,ki sem ga seveda nasadil ,ker sem bil preblizu tako,da sem na koncu dosegel odlično 9.mesto.Pa še opravičilo Resmanu,ki sem ga malo povohal zadaj,ko je pripeljal iz peskovnika na stezo.To je to pa se vidimo v Maleziji. [ok][smoke]

Lej če vidim ,da nekako ne gre na silo spustim gas in počakam drugo priložnost plus tega sem bil skoraj cel bolid pred tabo tako ,da si kr še enkrat poglej replay.

Uredil - mrhar

O tem kdo je kaj in koga komu zakaj bomo odločali sodniki. Ta debata se konča zdaj :).

Prijavljajte prosim meni na ZS incidente, sam sem jih opazu med dirko kar nekaj in ne mislit da ne bodo kaznovani (če sem jaz videl, tudi če niste prijavili :).

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...